Tündököljön fogékszerben a farsangi bálon!

Farsang

A farsang vízkereszttől hamvazószerdáig tart. Eredetileg pogány ünnep, amivel a tél temetését és a tavasz eljövetelét ünnepelték. Ebben az időszakban rendezik meg a legtöbb bált, táncos mulatságot az országban. Gyerekek a farsangi mulatság alkalmából vidám, vicces jelmezekbe öltöznek, így ünnepelve a tél búcsúztatását. Felnőttek általában vacsorával egybekötött táncos eseteken vesznek részt, ahol a szemüket takarják el maszkkal.

Hölgyek körében ismét reneszánszát éli a fogékszer. Ez a kis dísz adja meg mosolyának és fogának azt az extrát, amely Önre vonzza a bálozók tekintetét. Egyedivé varázsolja mosolyát.

Az ékszert főképpen az első fogakra szokták ragasztani. Nem roncsolja a fogakat, fogzománcot, nem történik foganyag károsodás. Ezt a divatékszert ugyanolyan technikával ragasztják fel, mint amikor a fogorvos fényre kötő tömést helyez a lyukas fogba. Ebből fakadóan fájdalommentes a felhelyezése. Akár évekig is fent maradhat a fogakon, mivel apró felülete miatt csak a fogékszer alatt történik a ragasztás.

Únja a jelenlegi díszt, ami a fogát ékesíti? Le szeretné cserélni vagy talán ismét csak gyönyörű fehér fogakat szeretne divat-kiegészítő nélkül?

Jöjjön el rendelőnkbe és fogorvosunk fájdalommentesen, egy mozdulattal eltávolítja vagy kicseréli az ékszert. Fúrás, érzéstelítés nem szükséges ehhez a beavatkozáshoz sem.

Ha eldöntöttük, hogy fogékszert szeretnénk, figyeljünk a következőkre:

Remélem, ezen bejegyzés alapján is kedvet kapnak a fogékszerhez és a farsangi bálokon szikrázó mosolyukkal magukra vonják a többiek féltékeny tekintetét.

Jelentkezzen be hozzánk a +70/7721315 telefonszámon!

További bejegyzések