Tökéletes mosoly Valentin-nap előtt

Mindenkinek szüksége van ragyogó mosolyra Valentin-nap előtt. Bár a legtöbb embernek nem jut eszébe azonnal a fogászat, amikor erről az alkalomról van szó.  Szeretne egy széles mosolyt, egy olyat, amely megadja a szükséges önbizalmat ezen a különleges napon. Ha még nem járt fogorvosánál, itt az ideje, hogy időpontot foglaljon.

?Valentin-nap alkalmával, AKCIÓVAL kedveskedünk a szerelmeseknek ?

Látogassatok el klinikánkra egy páros irányított biofilm- terápiára és mi curaporox LOVE 2023 szívecskés fogkefecsomaggal ajándékozunk meg benneteket.

Valamint ingyenes szájhigiéniás tanácsadásban is részesültök és családi kártyát is igényelhettek, amellyel egy éven keresztül óriási kedvezményekben részesülhettek. Részletekért hívjátok az ügyfélszolgálatunkat

Rossz lehelettől szenved?

Lehet-e rosszabb, mint a rossz lehelet? Sokan nem ismerik fel rossz leheletük okait. Amikor felkeresi fogorvosát, gyorsan megtudja, mi van a tünet mögött. A rossz lehelet kiváltó oka a baktériumok jelenléte. A baktériumok általában jelen vannak a szájban, de ha jelentős mennyiségben vannak jelen, az immunrendszer nem tudja megoldani. Gyorsan megsokszorozódik. Ha nem kezelik, lepedék keletkezik a fogakon, és még fogínygyulladáshoz is vezethet.

Miért történik ez? A legtöbb esetben ennek oka a rossz foghigiénia. Azok a személyek, akik nem használnak elég jól fogkefét és fogselymet, leginkább ennek a veszélynek vannak kitéve. Elengedhetetlen a jelenlévő élelmiszer-részecskék eltávolítása, amelyek gyakran baktériumok kifejlődéséhez vezetnek, megelőzve ezzel a rossz leheletet. A megfelelő fogmosás, fogselyem használata, sőt még a nyelv tisztítása is fontos lépések fogmosás közben.

Kerülje a túlzott alkohol- és nikotin-használatot

Lehet, hogy nem veszi észre, de az alkohol és a nikotin jelentős mértékben károsíthatja mosolyát. Ez sosem lesz vonzó Valentin- napon. Az alkoholfogyasztás – több mint egy pohár bor naponta – az íny romlását okozhatja. Ezen kívül fogvesztést és fogszuvasodást is okozhat. Mindez a parodontális betegség kialakulásából ered. Maga a dohányzás is ezt okozza, elszínezi a fogakat.

Fogtisztító szolgáltatások

Ennek az egyik legjobb módja a professzionális fogtisztítás. Bár a fogmosás fontos, még azoknak is, akik nagyon alaposak.

Legalább félévente egyszer el kell menniük egy fogorvoshoz tisztítás céljából. A fogtisztítás eltávolítja az összes lehetséges lepedéket, és elősegítheti, hogy fogai egészségesek maradjanak. Ha az orvosa fogínygyulladást vagy fogágybetegséget tapasztal, azonnal értesül róla, és kezelést kap, így nem kell tovább aggódnia.

Fogfehérítés

Most, hogy fogai egészségesek, ideje közelebbről megvizsgálni a fogfehérítésüket. A zoom fogfehérítés hatékony módja annak, hogy megtisztítsuk az évekig tartó lerakódásokat és elszíneződéseket. Ez a folyamat nem tart sokáig, de jelentősen javíthatja az általános foghigiéniát, és friss, tiszta mosolyt varázsolhat Önnek.

Úgy tűnik, hogy a Valentin-nap nem a fogorvos látogatásának ideje, de nincs okunk halasztani a fogorvosi időpontot.

A Hungarodentalnál segítünk, hogy fantasztikus mosolya legyen, amely igazán ragyog ezen a kivételes napon. Megadja azt a magabiztosságot, amelyre szüksége van ahhoz, hogy lenyűgözzön bárkit, akit szeretne!

*Az akció 2023.02.09-től 2023.02.28-ig érvényes minden esztétikai fogászati kezelésre.

JELENTKEZZEN BE!

  Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat

  frontpageform

   Leginkább jellemző porblémám:

   Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat

    Leginkább jellemző porblémám:

    Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat