Teljes biztonságban van nálunk

Nagyobb biztonságban van a rendelőnkben, mint  otthon, templomban, esküvőn, étteremben, buszon.

Egy németországi cikk szerint a legtöbb igazolt fertőzés otthon történik. Egyrészt a rendszeres higiénés takarítás hiánya miatt, másrészt a családon belül valaki hazahozza a vírust, és mivel nincsen izoláció, megfertőzi a többieket.A további helyek, ahol kiemelt számú fertőzés történik, hasonló módon valósul meg, sokan vannak sokáig összezárva, izoláció nélkül. Ilyen helyek pl. a korházak, idősotthonok.

A másik gyakori gócpont, ahol  nem vagyunk olyan sokáig, de az kitettségünk nagyobb. Ilyen helyek  pl. ahol sok ember énekel pl. templom, koncert, vagy nagy a zsúfoltság, és hangosan kell beszélni, mint házibuliban, zenés szórakozó helyeken.

Nem olyan jelentős, de kimutatható a közösségi közlekedés fertőző szerepe, ez különösen a forgalmi csúcsidőben lehet jelentősebb, amikor nagyobb a zsúfoltság a járműveken. Viszont az is tény, hogy a fertőzések egyharmadánál nem tudják a forrást kideríteni.

(Forrás: DW)

A fentieket végig gondolva, és a fogászati kezelések - amik a cseppfertőzés szempontjából eddig is veszélyes üzem voltak- protokolljait még szigorúbban a tisztifőorvos utasításait feldolgozva, továbbfejlesztettük.

A szigorúbb higiéniai szabályok betartásával biztosítjuk Önnek, hogy fogászati kezelését biztonságban, a lehető legrövidebb idő alatt, a legjobb minőségben tudjuk megoldani. Ezek közül a legfontosabbak:

 • Tágas fertőtlenített kezelőkkel, ahol nagy a légtér és kevés az ember, várjuk.
 • A egyes páciensek között, ha lehet ózonnal fertőtlenítünk. Az ózon már akkor öli vírusokat, amikor még nem is érezzük a szagát.
 • A kezelések előtt és közben peroxidot alkalmazunk helyi fertőtlenítőszernek.
 • Munkatársaink azokat a kezeléseket, amiket lehet, kofferdam izolálásban végzik, ez a fertőzések lehetőségét 70-80%-ban csökkenti.
 • Orvosaink és csapatunk többi tagja is rendszeresen szűrésre járnak.
 • A használt maszkokat veszélyes hulladékként kezeljük, megsemmisítés előtt UV fénnyel kezeljük őket, így sem adunk esélyt a vírus terjedésének.

A fentiek elősegítése érdekében kérjük, hogy segítse munkánkat. A rendelőnkbe megérkezéskor  viseljen maszkot és fertőtlenítse kezét a kihelyezett kézfertőtlenítővel. Amennyiben nem hozott magával maszkot, recepciósunktól kérjen bátran, vagy vegyen a szuper rézmaszkjainkból.

Munkatársunk lázát is megmérheti.
Várónkban nincs zsúfoltság, maximum egy másik pácienssel találkozik, így kérjük egyedül jöjjön, amennyiben ezt meg lehet oldani.

Amennyiben felső légúti panaszai vannak, fáj, kapar a torka, köhög, elvesztette szaglását, lázas, nehezen vesz levegőt, vagy pozitív COVID-19 tesztje van, mindenképpen telefonon jelezze!

Ebben az esetben speciális ELLÁTÁSRA van szüksége.

Kimutatták hogy azokban az országokban ahol a maszkviselés népszokás, a betegség lefolyása általában gyengébb. A COVID fertőzés erőssége az immunrendszerünkön kívül a bekapott vírusok számától is függ, ezért mindig maszkot hordunk. Kérjük Ön is tegye ezt.

 

Ha most szeretne bejelentkezni, töltse ki az alábbi űrlapot:

  Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat

  frontpageform

  Share:

   Leginkább jellemző porblémám:

   Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat

    Leginkább jellemző porblémám:

    Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat