Szégyelli a fogait?

Legyen tökéletes az első benyomás!

Sok ember egész életén át úgy nevet, mosolyog vagy beszél, hogy közben eltakarja a száját, mert szégyelli fogait. Sokan nem tudják hogy induljanak el azon az úton, amely visszaadja számukra az önbizalmat és az önfeledt nevetés szabadságát. A Hungarodental rendelőjében fájdalommentesen és a lehető legrövidebb idő alatt segítenek szakképzett fogorvosaink a legmodernebb technikával, legyen szó esztétikai kezelésről, fogpótlásról vagy fogszabályozásról.

Letört a foga?

Mit lehet tenni ilyen esetben?

Az egyik leggyakrabban előforduló fogsérülés egyike. Súlyossága alapján osztályozhatjuk csak a fogzománcot vagy a zománc alatt lévő rétegeket is érintette a károsodás. Kezelése a súlyosságától függ. Amennyiben csak a fogzománcot érinti a sérülés a fogat fel lehet építeni tömőanyaggal, nagyobb letörés esetén és állapottól függően koronával kezeljük.

Fog kezelések

Nálunk lecsiszolt fogaira is mindig kap ideiglenes fogakat.

Amennyibe koronára van szükség az első fogakra a fémmentes cirkónium koronát ajánljuk, amely esztétikailag a legszebb eredmény adja. A hátsó rágófogaknál fémkerámia koronákat. Természetesen esettől függően a konzultáció alatt más egyénre szabott opciókat ajánlanak fogorvosaink.

Lyukas foga van?

Ne várja meg, amíg a szuvasodás elhatalmasodik és nagyobb baja lesz fogának.

Mi az előnyei a nálunk készített fogtöméseknek?

A szuvas rész eltávolítása után ózon-kezelésben részesülnek pácienseink, ami azt jelenti, hogy az összes bacilustól megszabadítjuk fogát, mielőtt a tömőanyagot behelyezzük a lyukba. Nagyobb töméseknél Biodentine-t tömőanyagot használunk. Biztosítja, hogy a beavatkozás után nem jelenik meg érzékenység, és az élő fogban a helyreállítás hosszú élettartamú lesz.

Tudjon meg többet a fogtömésről…

Elszíneződött a foga?

Itt megtalálja a lehetséges leggyakoribb okokat és kezelését!

Ne várja meg, amíg a szuvasodás elhatalmasodik és nagyobb baja lesz fogának.
Abban esetben ha valamilyen trauma (baleset, amelyben megsérül a fog) éri a fogat. Ilyenkor a fogzománc megsérül, a fog elrepedhet, letörik ugyanúgy vezethet elszíneződéshez. A sérült részen lerakódnak a szennyeződések és baktériumok, amik további fog hanyatlásához vezetnek.

Speciális gyökérkezelés, amely megmentheti fogait

Fogbélgyulladás és erős fogfájás esetén szükségessé válhat a gyökérkezelés. Leggyakoribb kiváltó ok a mélyen lévő szuvasodás vagy éppen külső sérülés érte a fogat, esetleg a fogbélgyulladás.

Nagy precízséget igényel a kezelés. A HungaroDentalban gyökérkezelő specialistánk Dr. Kovács Alexandra végzi ezen kezeléseket. A kezelés megkezdése előtt CT felvételt készítünk, hogy 3 dimenzióban lássuk a fogakat és a csatornákat. Annak érdekében, hogy a leggyorsabban és legkörültekintőbben megtalálja a gyökércsatornákat, nagyítót és digitális mikroszkópot használ.

Gyökértömést megelőzően sterilnek kell lennie a teljes foggyökérnek, melyet kofferdammal kezel a doktornő, hogy távol tartsa a baktériumokat.

Gyökérkezelt fog esztétikai helyreállítása

Lehetőség van speciálisan fehéríteni a gyökérkezelt fogat, amennyiben nem évekkel ezelőtt kezeltek a fogat. Látványosan fémkerámia vagy cirkónium koronával, csapos megerősítéssel varázsolhatunk új mosolyt lehengerlő mosolyt pácienseink arcára.

Fogfehérítés

Kuszák, elcsúsztak a fogai?

Felnőtt fogszabályozó specialista szakorvosunk többféle módszerrel tudja helyreállítani mosolyát.
Hagyományos fogszabályozással vagy láthatatlan fogszabályozással.

rogzitett-fogszabalyozo-elotte-utana
Tovább