Szégyelli a fogait?

A Hungarodental rendelő az esztétikus és fájdalommentes fogászat specialistája Budapesten, az ellenállhatatlan mosoly elérésében mindenki számára tudunk segíteni. Kicsinek tűnő fogászati beavatkozásoktől a teljes restaurációig. De ne menjünk messzire. Sokan egyszerűen félnek a fogorvostól. A fogászat számunkra rémálom, és mivel tudják, hogy menni kéne, a szorongás elviselhetetlen.

Sok ember egész életén át úgy nevet, mosolyog vagy beszél, hogy közben eltakarja a száját, mert szégyelli fogait. Sokan nem tudják hogy induljanak el azon az úton, amely visszaadja számukra az önbizalmat és az önfeledt nevetés szabadságát.

A Hungarodental rendelőjében fájdalommentesen és a lehető legrövidebb idő alatt segítenek szakképzett fogorvosaink a legmodernebb technikával, legyen szó esztétikai kezelésről, fogpótlásról vagy fogszabályozásról.

Esztétikus és fájdalommentes fogászat Budapest egyszerűen kérjen időpontot és jöjjön el! Nem kell túlbonyolítani!

Letört a foga? Mit lehet tenni ilyen esetben?

Az egyik leggyakrabban előforduló fogsérülés egyike. Súlyossága alapján osztályozhatjuk csak a fogzománcot vagy a zománc alatt lévő rétegeket is érintette a károsodás. Kezelése a súlyosságától függ. Amennyiben csak a fogzománcot érinti a sérülés a fogat fel lehet építeni tömőanyaggal, nagyobb letörés esetén és állapottól függően koronát, vagy fémmentes koronát teszünk a fogra és szebb lesz, mint előtte.

Nem akarok lecsiszolt foggal járni…

Soha nem marad fog nélkül a HungaroDentalnál!

A lecsiszolt fogaira is mindig kap ideiglenes fogakat.

Amennyibe koronára van szükség az első fogakra a fémmentes cirkónium koronát ajánljuk, amely esztétikailag a legszebb eredmény adja. A hátsó rágófogaknál fémkerámia koronákat. Természetesen esettől függően a konzultáció alatt más egyénre szabott opciókat ajánlanak fogorvosaink.

Lyukas foga van?

Ne várja meg, amíg a szuvasodás elhatalmasodik és nagyobb baja lesz fogának.

Mi az előnyei a nálunk készített fogtöméseknek?

A szuvas rész eltávolítása után ózon-kezelésben részesülnek pácienseink, ami azt jelenti, hogy az összes bacilustól megszabadítjuk fogát, mielőtt a tömőanyagot behelyezzük a lyukba. Nagyobb töméseknél Biodentine-t tömőanyagot használunk. Biztosítja, hogy a beavatkozás után nem jelenik meg érzékenység, és az élő fogban a helyreállítás hosszú élettartamú lesz.

Esztétikus és fájdalommentes fogászat Budapest egyszerűen kérjen időpontot és jöjjön el! Nem kell túlbonyolítani!

Ha fél a fogorvostól, akkor kifejezetten ajánljuk, hogy hozzánk kérjen időpontot. Profi és kedves fogorvosok, fájdalommentes kezelések, kellemes környezet.

FOGFEHÉRÍTÉS Fogkő-eltávolítás foltos, elszíneződött fogakra.

Fogaink elszíneződése lehetséges ételektől, italoktól valamint, ha valamilyen trauma éri a fogakat.

Amennyiben ételtől, italtól, dohányzástól színeződött el fogsorunk az esetek többségében segít a fogkő-eltávolítás valamint a fogfehérítés.

Abban esetben ha valamilyen trauma (baleset, amelyben megsérül a fog) éri a fogat. Ilyenkor a fogzománc megsérül, a fog elrepedhet, letörik ugyanúgy vezethet elszíneződéshez. A sérült részen lerakódnak a szennyeződések és baktériumok, amik további fog hanyatlásához vezetnek.

Fájdalommentes gyökérkezelés mikroszkópos pontossággal

Fogbélgyulladás és erős fogfájás esetén szükségessé válhat a gyökérkezelés. Leggyakoribb kiváltó ok a mélyen lévő szuvasodás vagy éppen külső sérülés érte a fogat, esetleg a fogbélgyulladás.Nagy precízséget igényel a kezelés.

A HungaroDentalban gyökérkezelő specialistánk Dr. Kovács Alexandra végzi ezen kezeléseket. A kezelés megkezdése előtt CT felvételt készítünk, hogy 3 dimenzióban lássuk a fogakat és a csatornákat. Annak érdekében, hogy a leggyorsabban és legkörültekintőbben megtalálja a gyökércsatornákat, nagyítót és digitális mikroszkópot használ.

A gyökérkezelés teljesen fájdalommentes és nagyon magas a siker aránya! megmenthető vele a fog és nem kell kihúzni.

Gyökérkezelt fog esztétikai helyreállítása

Lehetőség van speciálisan fehéríteni a gyökérkezelt fogat, amennyiben nem évekkel ezelőtt kezeltek a fogat. Látványosan fémkerámia vagy cirkónium koronával, csapos megerősítéssel varázsolhatunk új mosolyt pácienseink arcára.

Felnőtt fogszabályozás – Kuszák, elcsúsztak a fogai?

Felnőtt fogszabályozó specialista szakorvosunk többféle módszerrel tudja helyreállítani mosolyát. Láthatatlan fogszabályozás, fájdalommentes, kivehető és az eredmény tetszeni fog Önnek! Bármely életkorban lehet fogszabályozót viselni,

Hagyományos fogszabályozással vagy láthatatlan fogszabályozással.

Esztétikus és fájdalommentes fogászat Budapesten. Fogszabályozás, pótlások, tömés, gyökérkezelés.

Most egyszerűen kérjen időpontot és jöjjön el!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

    Leginkább jellemző porblémám:

    Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat

      Leginkább jellemző porblémám:

      Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat