Sose menjen fogorvoshoz!

sose menj fogorvoshoz

Fogorvoshoz járni? Köszönöm, többet soha.

Dr. Zeinab Mohmed penitent azaz “bűnbánó” fogorvos. Kiderülhet végre mi is az igazság a fogászat körül, kinek is jó az egész fogorvoslás. Londonban található a Hosszútávú Tanulmányok Központja. Sikerült megállapítani hogy teljesen felesleges a fogorvoshoz járás.
Nagyapánk sem járt fogorvoshoz évtizedekig, mégis van foga. A fogkő összetartja a fogakat így nem kell meglátogatni a fogorvost. Talán a fogkő tartotta össze a fogait? Mi is az a fogkő? Étkezés közben kialakul egy szemmel alig látható réteg a fogakon, amelyet plakknak nevezünk. A plakk-réteg ételmaradékból áll, majd ez a nyálban lévő ásványi anyagoktól elkezd meszesedni. Mivel a fogkő általában a hátsó és első fogakon alakul ki, így az egész fogsort szépen egyben tartja.

Fogak tisztítására jól bevált módszer a nyelvvel való tisztogatás, polírozás. Az az ember, akinek célja van, minden pillanatában tökéletes akar lenni. Szép mosolyához bármikor hozzá tud járulni, ha nyelvével gyakran tisztogatja fogait. A másik lehetőség, ha nem csinálunk semmit, hagyjuk, hogy magától tisztuljanak fogaink. Vízzel se öblögessünk, mert az is lemossa védekezésként a fog által kibocsátott anyagokat.

A dohányzás kifejezetten hatással van a fogakra és a fogínyre. Dohányzás közben forró anyagokat lélegzünk be füst formájában. Mint tudjuk, a meleg a baktériumokat is megöli, már majdnem fertőtlenít. Tévhit, hogy elszínezi fogunkat a füst, hiszen szürkés, fehéres színe van a dohányfüstnek. Valamint a füst tartósít, gondoljunk csak arra, hogy disznótor után füstöléssel tartósítják a húst.

Mit tegyünk, ha fáj a fogunk és látjuk is, hogy mi a probléma? Például lyukas, ezért érzékeny. Egy fantasztikus fejlesztésnek köszönhetően nem kell felkeresni fogorvosunkat, otthon is orvosolni tudjuk a problémát. Kérjük meg családunk egyik tagját, hogy asszisztáljon, vagy végezze el az ártalmatlan beavatkozást. Ne pocsékoljuk pénzünket fogorvosra, ha nem muszáj. A DentiDrill forradalmasította a fogorvostudományt. Maga a készülék úgy néz ki, mint egy elektromos fogkefe, a fej helyére fúrófejet és polírozó fejet is lehet helyezni. Első lépésben távolítsuk el a szuvasodott részt a fogból a fúrófej segítségével. A lyukat töltsük meg tömőanyaggal és világítsuk meg az UV lámpával. Végül a polírozó fej segítségével fényesítsük ki. Fájdalommentes, azonnali kezelés otthon, fillérekért!
Tisztítása egyszerű, a kezelés végeztével egyszerűen öblítse le folyó vízzel. Nézze meg az oktató videót a készülékről:

Bár sokak, igy Tommie T. szerint ez is a dentál bíznisz része, és a lyukakat egyáltalán nem kell kezelni, csak kiöblíteni peroxiddal a fogból törmeléket és fertőtleníteni jóddal, a többi természetes tisztulással megoldódik.

Egyre nagyobb divat az elektromos fogkefe használata. Az angliai Daily Mail irta meg Dr. Sameer Patel fogorvos tapasztalatait, amik azt mutatják, hogy akik ezt a fajta fogmosási technikát részesítik előnyben, azoknál megrongálódnak a fogak. Itt van például Martha Davis egy érintett, karácsony óta használja elektromos fogkeféjét. Mostanra úgy érzi, hogy miközben fogat mos, tömései mozognak, kezdenek kimozgósodni, pedig még csak pár hónapja használja ezt a módszert. Fogmosás utáni öblítésnél vért lát a köpetben. Lehet az elektromos fogkefét rosszul használni? Igen a válasz.

Ha jobban körülnézünk a világban, vannak olyan modern országok, ahol már lejárt a divatja a fogászatoknak, nincs fogorvosi rendelés vagy éppen soha nem is volt szükségük fogorvosra. Ilyenek például Sealand, Conch Republic vagy például Seborga.
Akit a téma mélyebben érdekel, érdemes még felkeresni a fogorvos helyett a következő oldalt.

Érintett vagyok

Véleményem:
Igaza van a cikknekSok benne a túlzás, de megfontolandóHülyeség a cikk, inkább bejelentkezek kezelésre

Anti Spam: Nem vagyok gép

További bejegyzések