Ráér a fogászati kezelés? Mennyibe kerül a halogatás?

Fogászati kezelés halogatás

Sokat olvasunk arról, hogy a fogászati, szájüregi problémák, 90%-ban megelőzhetők vagy éppen felismerhetőek lettek volna rendszeres kontrollal.  Kérdezze meg régi pácienseinket, akik annó kínzó fájdalommal ébredtek, erős hajhullástól szenvedtek, nem tudtak önfeledten mosolyogni, fájdalom nélkül enni, hogyan segített esetükön a Hungarodental csapata. 

Miért romlanak a fogaink?

Genetikánk az elmúlt 10000 évben nem sokat változott,ezért  az okot az életmódban kell keresni. Alapvetően három baj van a fogakkal: Keveset rágunk, ezért a felszínről nem kopnak le a kezdeti szuvasodások. Több szénhidrátot eszünk, mint valaha, ezért a savtermelő baktériumok száma emelkedett a szánkban. Az átlagéletkor megnövekedett, régebben nem kellettek ilyen sokáig szolgálnia a fogaknak.

Modern környezetben várjuk. Nem kell félnie, hiszen az érzésteleítés előtt eper ízű zselével bekenjük ínyét, így nem marad kellemetlen élménye a Hungarodentalnál.

A Hungarodental Fogászati Centrumban segítőkész, gyökérkezelő specialista fogorvosunk várja, hogy fájdalommentesen megoldja problémáját.

Fogászatunkon lehetőség van fémkerámia és fémmentes koronák elkészítésére. A mai világban, olyan tökéletes esztétikát tudunk elérni, hogy a sasszeműek sem veszik észre, hogy eredeti-e a fogunk vagy korona van rajta.

Azonnali terhelésű implantátumainkkal, foghúzás után is 5 napon belül újra élvezheti az evés örömét és a bátran mosolyoghat. 3 korona árát fizetjük ki egy implantátumért.

Miért szükséges a fogorvosi ellenőrzés?

Az otthoni fogápolás csak egy része a megelőzésnek. A fogorvos észreveszi azokat a kezdeti bajokat amiket még csak nem is sejt. Fogak közötti szuvasodás, elhalt fogak, gyökerek betegségei. Ha évente elmegy egy kontrollra ahol tanácsokat is kap, garantáltan kevesebb gondja lesz a fogaival.

Jelentkezzen be most!

Szükséges kezelés
góckutatás / konzultációgyökérkezelésteljes szájrendezés implantátumokkal„foghíjas vagyok”nem szép a mosolyomfáj / lyukas a fogamlecserélném kivehető fogsorom

Anti Spam: Nem vagyok gép

További bejegyzések