„Önbizalomhiány egyik ellenszere a gyönyörű mosoly”

Azok a kellemetlen pillantások és igen kényelmetlen szituációk; a környezete visszajelzései az intő jelei annak, hogy rászánja magát egy komplex fogászati kezelésre? A hibátlan mosoly, a fehér fogak, a lyukas fogak hiánya valamint a kényelmes harapás mind hozzájárul az egészséges énkép és önbizalom kialakulásához! Mely pedig személyes élete sikerének kulcsa. A teljes rekonstrukció erre megoldást nyújt.

„Nekem úgyse sikerül?”

Gyerekkora óta csúfolják a ferde fogai miatt? A karácsonyi fotókon mindig Ön volt a fekete bárány a „fura mosolyával”? A barátok, majd a felnőttként a munkatársai véleménye is tüske volt Önben néha?

A magabiztos mosoly hiánya miatt…

…nem jár társaságba?

Ha annyira zavarja a mosolyának hiányosságai, hogy inkább otthon gubbaszt hétvégenként, mert kínosnak érzi a társaságban való megjelenést; épp itt az ideje lépni ez ügyben!

…csukott szájjal beszél?

A rossz leheletet, vagy a fogsora hiányosságait igyekszik csukott szájjal leplezni? Ezért szinte alig nyitja ki beszéd közben? Kommunikáljon magabiztosan tökéletes fogsorral!

…nem érzi jól magát a bőrében?

Egyszerűen csak zavarja a kávétól és cigarettától elszürkült fogsora? Netán rendszeresen visszatérő gyulladásokkal küzd, vagy egyszerűen nem érzi jól magát a saját bőrében? A teljes rekonstrukcióval minden fogakkal kapcsolatos betegséget megszüntethet.

 

Kezdődjék a totális felújítás

fogászati teljes rekonstrukció során nem egy, hanem minden problémát egyszerre kezelnek. És valamennyi megszüntetését viszik véghez.

Teljes rekonstrukció – Mit is értünk ez alatt?

  • Harapás beállítását, mely során a helyesen beállított harapás után az arc szimmetriája is megváltozik.
  • Fogágybetegségek kezelését.
  • A csontban levő elváltozások megszüntetését.
  • A szükséges fogszabályzó kezelések elvégzését vagy fogfehérítést.
  • A tömések, hidak koronák, implantátumok behelyezését.

Mit kap cserébe?

Többé már nem lesz elérhetetlen a szép mosoly, az egészséges fogsor és az egészséges önbizalom! Mire képes egy hibátlan mosoly? Neki köszönhetően ismételten kínos szituációk nélkül mehet el egy állásinterjúra; vehet részt egy társasági rendezvényen vagy a régen elfeledett randizás időszakát hozhatja vissza az életébe!

Jól hangzik, de biztosan nagyon drága!

És ráadásul fájdalmas kezelésekről is van szó!

Ha Önben is hasonló gondolatok kavarognak, akkor hadd nyugtassuk meg!

Teljes rekonstrukció a Hungarodentalnál

A Hungarodentál komplex fogászati centrumban minden problémára választ kaphat egy helyen! Ingyenes állapotfelmérést biztosítanak az Ön számára, és amennyiben utána a teljes rekonstrukció mellett dönt, akkor személyes kezelési terv készül az Ön számára, méghozzá kedvezménnyel.

A Hungarodental a teljes rekonstrukciót fájdalommentesen biztosítja, náluk kellemesen érezheti magát a fogorvosi rendelőben. Gázkeverék belélegzésével a jó közérzetet biztosítja az éber szedálás, de emellett választhat – különösen hányinger esetén- intravénás érzéstelenítést is, mellyel teljes elalvás érhető el.

Válassza a megoldást az összes fogászati problémájára, és végleg felejtse el a fájdalmas beavatkozásokat!

További bejegyzések