Milyen veszély leselkedik nyáron a fogaira?

Nyár közepén még javában tart a vakáció.  A gyerekek a játszótérre, vagy „cangázni” mentek. Esetleg lázasan csomagol a jól megérdemelt nyaralásra? Netán az unokák toppantak be Önhöz nyaralni?
Szülőként vagy nagyszülőként ijedséggel töltik el, a szünidőben  gyakorinak számító, a gyerekek körében elszenvedett fogsérülések? És mi a helyzet Önnel? Tudta, hogy az Ön fogaira is „veszélyek leselkednek” a nyári időszakban?

Milyen veszély leselkedik nyáron a fogaira?

A patikában  begyűjti a nyári túlélőcsomag minden fontos kellékét: a naptej,  hasmenés elleni szerek, a lázcsillapítók és a kullancseltávolító készlet után úgy érzi, mindent megtett az egészséges és balesetmentes nyár érdekében? Hisz ki szeretne ilyenkor várótermekben ücsörögni? Nem lehet, hogy elfeledkezett valamiről?
A nyár igazi túlélőtábor a fogainak
Ahhoz hogy nyári pihenést megszakítva az első útja ne a fogászatra vezessen, bizony fontos tanácsokat célszerű betartania!

Mire ügyeljen nyáron fogait illetően?

Érdeklődöm

Szükséges kezelés
góckutatás / konzultációgyökérkezelésteljes szájrendezés implantátumokkal„foghíjas vagyok”nem szép a mosolyomfáj / lyukas a fogamlecserélném kivehető fogsorom

Anti Spam: Nem vagyok gép

További bejegyzések