November, fogászati hónap

A Fogászati Hónap Magyarországon minden év novemberében van. Ez az egyik legnagyobb országos kampány szájunk, fogaink egészségéért. Rengeteg fogászat csatlakozik és népszerűsíti ezt a koncepciót.

Három kulcsfontosságú üzenetet hordoz, amelyek nagyban segítenek abban, hogy fejlesszük és fenntartsuk szánk egészségét.

A három mondanivalója a hónapnak:

A Fogászati Hónap célja, hogy végső soron javítsa a lakosság szájhigiéniáját, egészségét.  Ezzel az akciótervvel remélik a fogorvosok, hogy felhívják a lakosság figyelmét a fontos egészségügyi problémákra, mellyel több ezer embernek pozitívan tudnak segíteni fogászati gondjukon.

Gyere fogorvoshoz

Egy egészséges mosoly nagy érték! Nemcsak szociálisan ad magabiztosságot, de központi szerepet játszik karrierünknél és párkapcsolatunknál is.

Fogaink nagyon fontos funkciót játszanak életünkben. Velük tudjuk tökéletesen megrágni az ételt, segítik az emésztést, nagyrészben a fogak adják az arc formáját és lehetővé teszik, hogy tisztán ejtsük ki a szavakat, tudjunk beszélni. Ezen tények miatt a lehető legjobb gondoskodásra és ellátásra van szükségük.

A Fogászati Hónap keretén belül lehetőség nyílik arra, hogy feltérképezzük szánk egészségügyi állapotát, megtudjuk miért olyan fontos az egészséges mosoly, valamint, hogy tippeket kapjuk arra vonatkozóan hogyan lehet javítani és karbantartani orális egészségünket. 

Aki nem még tette volna meg ebben az évben, keresse fel fogorvosát az ajánlott éves szűrővizsgálatra és fogkőeltávolításra.

A Fogászati Hónap keretén belül a Hungarodentalnál  Számos akció várja kedves pácienseinket, melyeket a Facebook oldalunkon fogunk meghirdetni! Időpontfoglalásra a szokásos 06 70-772-1315 -ös telefonszámon van lehetőség.

Cikkek