A mosoly a legszebb smink, amit egy nő viselhet

A legfontosabb kapcsolataink egy magabiztos mosollyal kezdődnek, akár az üzleti, akár magánéletünkben. A mosoly olyan érték, ami csakis pozitív erővel bír.

Orvos szülők gyermekeként szerencsésnek mondhatom magam, a legjobb iskolákba jártam, körbeutaztam a világot. Mindig hittem abban, hogy kellő akarattal bármit elérhetek, de mint örök maximalista, sosem voltam elégedett önmagammal. Kissé túlsúlyos voltam s néha csúfoltak a kuszán álló fogaim miatt, ezért szégyelltem mosolyogni.

Fogbeültetés - szép mosoly

Kiváló eredményeimmel próbáltam elnyomni testképzavaraimból adódó elégedetlenségeimet. Végül jogász lettem, férjem is ügyvédként dolgozik. Büszkén mondhatom, hogy két gyermek édesanyjaként mindent elértem az életben, amiről csak álmodtam. Viszont nőként korántsem egyszerű pályát választottam, ahol nélkülözhetetlen a magabiztosság, a kellő önbizalom.

Sokat szerepelek nyilvánosan, akár televízióban is. Határozott embernek ismernek, sorra kaptam is bókokat a munkámra, de soha senki nem mondta, hogy pl. szép lenne a mosolyom. Miért is mondták volna? Én szépnek látom magam? Hol van bennem a NŐ, akit egész életemben próbáltam elnyomni?
Becsületesen elláttam a feladataim, mind anyaként, feleségként, jogászként, csak közben egyre frusztráltabb lettem, pedig mindenem megvolt, amiről más csak álmodik. A nagy rohanásban észre sem vettem, hogy nem jut elég idő önmagamra. Márpedig az „énidő” fontos az egészséges önbecsülés megszerzéséhez.
Így túl az ötvenen, ez a felismerés egyszerre volt kínzó számomra, és ébresztő jellegű. Szeretnem kell magamban a NŐT, másképp semmit sem ér az, amit csinálok nap, mint nap. Véget vetettem gyermekkorom óta tartó kínjaimnak. Egészséges életmódra váltottam, jobb lett az alakom, szinte megfiatalodtam.
Életem legjobb anyagi befektetésével kiváltottam magabiztosságom, hála a Hungarodental Fogászat csapatának, csupán öt nap alatt vonzó, ragyogó lett a mosolyom. Hihetetlen, hogy annyi éven keresztül szenvedtem a rossz fogaim miatt is, pedig mindössze pár nap alatt csodát tettek velem implantátumok segítségével, mely fájdalommentes, és lám, az eredmény fantasztikus.

Boldog vagyok, hogy végre bátran merek mosolyogni, és ki tudom fejezni mindazt a hitet, erőt és szeretetet, amit életem útján magamba szívtam. Egy céges ebédrõl jövök épp, mondanom sem kell, csak úgy elárasztottak bókokkal, sokan kérdezték fiatalságom titkát :-). Most már le sem lehet törölni a mosolyt az arcomról, újra élek, újra élvezek mindent, s végre ez belőlem, a bennem élő Nőből fakadó, igazi öröm.

Implantácó 5 nap alatt

  1. Ingyenes konzultáció. A kötelezettségektől mentes és teljesen ingyenes konzultáció során megvizsgáljuk és röntgen segítségével felállítjuk a kezelési tervet.
  2. A kezelés első napján a menthetetlenül rossz fogak eltávolításra kerülnek és fogászati implantátumokat helyeznek be. Lenyomatvétel után ideiglenes fogakkal távozhat rendelőnkből.
  3. Vázpróba. Amennyiben a váz megfelelően illeszkedik az implantátumokra, a fogtechnikus elkészíti a fogakat rá.
  4. Új fogait átadjuk, beragasztjuk. Megkérjük, hogy próbálja ki őket evés közben is.
  5. Ha úgy érzi bármilyen igazításra van szüksége, az ellenőrzések alatt megoldjuk problémáját!
További információ

Érdeklődöm

Szükséges kezelés
góckutatás / konzultációgyökérkezelésteljes szájrendezés implantátumokkal„foghíjas vagyok”nem szép a mosolyomfáj / lyukas a fogamlecserélném kivehető fogsorom

Anti Spam: Nem vagyok gép

További bejegyzések