A mosoly a legszebb smink, amit egy nő viselhet

A fogászati implantációról cikkünkben kissé rendhagyóan egy kedves hölgy páciensünk mondja el a történetét. – Alegfontosabb kapcsolataink egy magabiztos mosollyal kezdődnek, akár az üzleti, akár magánéletünkben. A mosoly olyan érték, ami csakis pozitív erővel bír.

Orvos szülők gyermekeként szerencsésnek mondhatom magam, a legjobb iskolákba jártam, körbeutaztam a világot. Mindig hittem abban, hogy kellő akarattal bármit elérhetek, de mint örök maximalista, sosem voltam elégedett önmagammal. Kissé túlsúlyos voltam s néha csúfoltak a kuszán álló fogaim miatt, ezért szégyelltem mosolyogni.

Kiváló eredményeimmel próbáltam elnyomni testképzavaraimból adódó elégedetlenségeimet. Végül jogász lettem, férjem is ügyvédként dolgozik. Büszkén mondhatom, hogy két gyermek édesanyjaként mindent elértem az életben, amiről csak álmodtam. Viszont nőként korántsem egyszerű pályát választottam, ahol nélkülözhetetlen a magabiztosság, a kellő önbizalom.

Sokat szerepelek nyilvánosan, akár televízióban is. Határozott embernek ismernek, sorra kaptam is bókokat a munkámra, de soha senki nem mondta, hogy pl. szép lenne a mosolyom. Miért is mondták volna? Én szépnek látom magam? Hol van bennem a NŐ, akit egész életemben próbáltam elnyomni?

Becsületesen elláttam a feladataim, mind anyaként, feleségként, jogászként, csak közben egyre frusztráltabb lettem, pedig mindenem megvolt, amiről más csak álmodik. A nagy rohanásban észre sem vettem, hogy nem jut elég idő önmagamra. Márpedig az „énidő” fontos az egészséges önbecsülés megszerzéséhez.

Így túl az ötvenen, ez a felismerés egyszerre volt kínzó számomra, és ébresztő jellegű. Szeretnem kell magamban a NŐT, másképp semmit sem ér az, amit csinálok nap, mint nap. Véget vetettem gyermekkorom óta tartó kínjaimnak. Egészséges életmódra váltottam, jobb lett az alakom, szinte megfiatalodtam.

Életem legjobb anyagi befektetésével kiváltottam magabiztosságom, hála a Hungarodental Fogászat csapatának, csupán öt nap alatt vonzó, ragyogó lett a mosolyom. Hihetetlen, hogy annyi éven keresztül szenvedtem a rossz fogaim miatt is, pedig mindössze pár nap alatt csodát tettek velem implantátumok segítségével, mely fájdalommentes, és lám, az eredmény fantasztikus.

Az implantátumok egy tökéletesen szép, fehér fogsort tartanak

Boldog vagyok, hogy végre bátran merek mosolyogni, és ki tudom fejezni mindazt a hitet, erőt és szeretetet, amit életem útján magamba szívtam. Egy céges ebédrõl jövök épp, mondanom sem kell, csak úgy elárasztottak bókokkal, sokan kérdezték fiatalságom titkát :-). Most már le sem lehet törölni a mosolyt az arcomról, újra élek, újra élvezek mindent, s végre ez belőlem, a bennem élő Nőből fakadó, igazi öröm.

Hungarodental Fogászat Budapest, eljött az idő, hogy Önnek is megérdemelt, szép mosolya lehessen implantátumok segítségével!

Hiányzó foga van? Mozognak a fogai? Rágási problémái vannak? Kivehető protézisével nem tud együtt élni? Megoldás a fájdalommentes fogpótlás, fogimplantátum beültetésével azonnali terheléssel. Svájci technológia a páciensek 99%-nál azonnal alkalmazható.

Hogyan működik?

A fog implantátum műgyökeret jelent, amelyre a fogpótlás, korona vagy híd kerül. Állkapcsunkban több rétegnyi csont található. A trandícionális fog implantátum az úgynevezett szivacsos csontokban rögzül. Ez a szivacsos csontréteg a kor előrehaladtával és csontritkulással csökken. Azonnali implantációnál a fog implantátum a kortikális kemény csontban rögzül, amely a szivacsos csont körül található.

Előnye, hogy hosszútávú megoldást jelent. A kortikális csont stabil és nem szívódik fel, nem csökken, mint a szivacsos csont. Csontpótlásra nincs szükség. Sikerességi aránya kiemelkedő: 98,2%. Mivel csontpótlásra nincs szükség a fogimplantációhoz, kevesebb kockázattal jár a beavatkozás és csak egy műtéten kell átesnie a páciensnek. A tradícionális implantátumoknál veszélyes fertőzés, úgynevezett peri implantitis jelentkezhet. Ez a fájdalmas betegség az azonnali terhelésű fogimplantátumoknál nem található meg

Foghiány esetén a beavatkozás vér-és fájdalommentes. A fogászatban már 25 jelen van az úgynevezett minimálinvazív technika.  

A HungaroDental Fogászati Centrumban az egyik legrégibb altatásos fogászat. Fogbeültetés altatásban is lehetséges. Fog implantátum beültetés után azonnal egy ideiglenes foggal ébred fel, mely után 2-3 napon belül megkapja a fix fogpótlást.Hungarodental Fogászat Budapest  

Ha Önnek is szüksége van minőségi és fájdalommentes  impantációra jelentkezzen be hozzánk egy szakorvosi konzultációra.

Bővebb információért az azonnali terhelésű fog implantátumokról látogasson el a http://hungarodental.hu/kezelesek/implantacio-azonnali-terhelessel.

  Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat

  frontpageform

  Tags:
  Share:

   Leginkább jellemző porblémám:

   Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat

    Leginkább jellemző porblémám:

    Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat