Modern fogászati implantáció

Implantáció synkristallizációval

Nincs ideje 5 napot várni, hogy rögzített fogakat kapjon? Ez nem lehet probléma többé! Rendelőnkben az országban először elérhető az fogászati implantáció technika, amivel már a műtét napján fix pótlást kaphatnak pácienseink!

Elképesztően gyors és hatékony újítás ez az implantáció folyamatában

Teljes fogászati rekonstrukció esetén az implantátum csavarokat, fogívenként 6-8-10 implantátumot össze kell kötni, rögzíteni szükséges, hogy ne mozduljanak el. Erre eddig a laboratóriumban készítettek egy fém vázat, amelyre fogakat gyártottak.

Helyben dolgozunk, nincs várakozás a fogtechnikára

Ezt a folyamatot csökkenti le időben az implantok összehegesztése. Intraorális hegesztés, vagyis a szájban hegesztjük össze. Az implantátumokat a szájban rögzítjük egy titánium rúddal a fém keret helyettUgyanolyan stabilitást biztosít a hegesztett titániumrúd, mint a fémváz. Az implantátumok összekötése, rögzítése után erre kerülnek fel rögzítve a fogak. Az új fogait vagy a rendelőben készítjük el azonnal, vagy a fogtechnikai labor pár óra alatt meghozza.

Teljes rehabilitáció azonnal

Kutatások bizonyítják, hogy azoknál az embereknél, akiknél ezt a technikát alkalmaztuk -részleges vagy teljes szájrehabilitációnál- ugyanolyan sikeres volt a gyógyulása, mint akiknek külön laboratóriumban készítették el a fémvázat.

Stabil és fix rögzítés az implantátumok között

A beültetett implantátumoknak stabilitásra van szükségük. Az elfogadott, hogy az implantátum szilárd rögzítése és immobilitása számottevő hatással van az szonnali terhelésű implantátumok sikerességére.

A mikromozgások sem megengedettek egy tartós implantátumnál

Szilárd rögzítés csökkenti az egyes implantátumokra kifejtett mechanikus stresszt és megelőzi a mikromozgások kockázatát az implantátumot körülvevő területen, ezzel biztosítva a csont nyugodt felépülését.

Fogászati implantáció utáni gyógyulást nagyban segíti, ha pontosan és erősen rögzül

A mély, csontba ágyazott implantátum csak így tud teljesen a páciens szájának részévé válni, észrevétlenül mintha mindig is a saját fogai lennének a szájában, mint régen.

Implantáció altatásban -mire kinyitja a szemét kész a teljes fogsora!

Amennyiben altatásban kéri az implantációs műtétet, rögzített fogakkal fog felébredni, még abban az esetben is, ha foghúzásra is sor került a beavatkozás során.

Felgyorsult világunkban, így kevesebb szabadságra van szüksége és szinte azonnal élvezheti a rágás örömét.

Hungarodental Fogászat Budapest implantáció specialista, teljeskörű rekonstrukció, pótlások, esztétikus mosoly!

Keressen fel bennünket bizalommal!

  Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat

  frontpageform

   Leginkább jellemző porblémám:

   Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat

    Leginkább jellemző porblémám:

    Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat