Fogekszer

Fogékszerek

Hölgyek körében ismét reneszánszát éli a fogékszer. Ez a kis dísz adja meg mosolyának és fogának azt az extrát, amely Önre vonzza a tekintetet, egyedivé varázsolja mosolyát.

A fogékszer biztonságos, ha fogorvos teszi fel

A fogékszert főképpen az első fogakra szokta ragasztani a fogorvos. Nem roncsolja a fogakat, fogzománcot, nem történik foganyag károsodás. Ezt a divatékszert ugyanolyan technikával ragasztják fel, mint amikor a fogorvos fényre kötő tömést helyez a lyukas fogba. Ebből fakadóan fájdalommentes a felhelyezése. Akár évekig is fent maradhat a fogakon, mivel apró felülete miatt csak a fogékszer alatt történik a ragasztás.

A fogékszer cserélhető

Unja a jelenlegi díszt, ami a fogát ékesíti? Le szeretné cserélni vagy talán ismét csak gyönyörű fehér fogakat szeretne divat-kiegészítő nélkül?

Jöjjön el rendelőnkbe és fogorvosunk fájdalommentesen, egy mozdulattal eltávolítja vagy kicseréli az ékszert. Fúrás, érzéstelítés nem szükséges ehhez a beavatkozáshoz sem.

A fogékszer házilag nem tehető fel, sem pillanatragasztóval, sem mással

Első és legfontosabb dolog, hogy ne otthon kísérletezzünk vele, forduljunk szakemberhez, a fogorvosunkhoz, aki felragasztja. Az orvos tudása, rutinja és az általa használt prémium anyagok elengedhetetlenek ahhoz, hogy ne roncsoljuk ép fogainkat. Fentebb említettem, hogy a ragasztóanyag nem roncsolja a fogakat, de ahhoz, hogy sokáig tudjuk élvezni a díszt, szakszerű előkészítésre van szükség, hogy teljesen a fogra simuljon.

Ha nem jól illeszkedik, kis hézag van a fog és az ékszer között, a baktériumok megtelepednek ezen a részen, ami hosszú távon fogszuvasodáshoz vezethet. Fontos ismét kihangsúlyoznom, ha nem kiváló minőségű ragasztóanyaggal zajlik a művelet, akkor súlyos fog- és ínykárosodást szenvedhetünk. Nem szabad otthon vagy a kozmetikusnál próbálkozni!

Fogékszer csak ápolt szájban szép

A tökéletes eredmény elérése érdekében fontos, hogy fogaink ápoltak legyenek. Optimális esetben akár évekig is lehet viselni ezen ékköveket. Mindenképpen ajánlott egy teljes szájhigiéniás tisztítás a beavatkozás előtt, ami magában foglalja a fogkőleszedést is. A tökéletes esztétikai hatás elérése érdekében célszerű professzionális fogfehérítést is kérni a fogorvosnál. A leglényegesebb, hogy magabiztos, elégedett mosollyal távozzunk a fogorvostól.

Aki fogékszert hord, annak a szájhigiéniára fokozottan ügyelnie kell

Tündököljön, nevessen, beszéljen, de ne felejtse el, hogy naponta alaposan kell tisztítani a fogékszert is, hogy elkerüljön fogászati problémákat. Ne hanyagolja el a fogmosást és használjon fogselymet!

Remélem, kedves hölgyeim, ezen bejegyzés alapján is kedvet kapnak a fogékszerhez és szikrázó mosolyukkal magukra vonják az elismerő (vagy féltékeny) pillantásokat.

Hungarodental Fogászat Budapest, jelentkezzen be hozzánk és válasszon magának fogékszert nálunk!


Bejelentkezéshez töltse ki az alábbi űrlapot:

  Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat

  frontpageform

  Tags:
  Share:

   Leginkább jellemző porblémám:

   Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat

    Leginkább jellemző porblémám:

    Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat