mennyibe kerül egy fogimplantátum

Mennyibe kerül egy fogimplantátum?

Vannak rejtett költségek?

mennyibe kerül egy fogimplantátum

Hatalmas fejlődésen ment keresztül a fogászat az utóbbi években. A hiányzó fogak pótlására biztonságos és minőségi megoldás a fogimplantátum. De mennyibe is kerül a fogpótlás implantátummal? Megéri?

A fogimplantátum előnye, hogy egy fogat is tudunk pótolni anélkül, hogy a többi egészséges fogakhoz nyúlnának. A fogimplantátum a fog gyökerét helyettesíti a csontban. Erre kerül rá a korona (fog), amelyet sajátjának fog érezni a páciens. Esztétikus és rögzített megoldás. Magasabb árfekvése van, mint egy hídnak, de megfelelő szájhigiéniával élethosszig is tarthat.

A fogimplantátum ára nagyban függ attól, hogy egy- vagy többrészes az implantátum.

A konvencionális implantátumok 2 részből állnak. A műgyökérből és az erre helyezett implantátum fejből. Erre rögzítik a koronát. Sok esetben csak a fogimplantátum árát tüntetik fel és a páciens később szembesül, hogy szükség van implantátum fejre is, ami extra költség. Szintén extra költség a lenyomatvételi fej, az ínyformázó, az implantátum zárócsavarja. Vannak még bonyolultabb rendszerek, ahol a gyári implantátum fejre a fogtechnikai laboratórium gyárt még egy egyedi felépítményt. Az esetek egyre nagyobb részénél kevés a csont, hogy az implantátumot befogadja, ilyenkor csontpótló műtétre is szükség van, ami ugyancsak többletkiadás. Az implantációs folyamat akár egy-két évig is eltarthat, amikorra megkapja a fix fogakat.

Elkerülhetők ezek a bonyolult megoldások az egyrészes implantátumokkal, amelyeknél nincs külön implantátum fej; a fogkorona közvetlenül az implantátumra kerül rá.
Ezekkel az implantátumokkal sok olyan esetet is meg lehet oldani, amit kétrészes implantátummal csak csontpótlással lehetséges.
Rendelőnkben a Svájci IHDE implantátumokat preferáljuk, amelyeknél nincs szükség csontpótlásra, szinusz emelésre. A Svájci technológiának köszönhetően pácienseink 5 nap után rögzített, azonnal használható fogsorral távozhatnak.

 

Ha most szeretne bejelentkezni, töltse ki az alábbi űrlapot:

  Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat

  frontpageform

   Leginkább jellemző porblémám:

   Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat

    Leginkább jellemző porblémám:

    Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat