Megéri halogatni a problémat?

Sokat olvasunk arról, hogy a fogászati, szájüregi problémák, 90%-ban megelőzhetők vagy éppen felismerhetőek lettek volna rendszeres kontrollal. Miért halljuk azt mindenhol, hogy rendszeres fogászati kontrollra van szükség? – mert ezzel még spórolhatunk is. Spórolhatunk időt, pénzt, idegeskedést, sőt fájdalmakat is.

Hungarodental Fogászat Budapest az egészséges száj és a szép mosoly specialistái.

Kérdezze meg régi pácienseinket, akik régebben fájdalommal ébredtek, erős hajhullástól szenvedtek, nem tudtak önfeledten mosolyogni, fájdalom nélkül enni. Elveszítették önbizalmukat, mert a mosolygással együtt járt a félelem. Féltek, hogy mások meglátják rossz fogaikat és megérzik kellemetlen leheletüket. Féltek, hogy mi fog történni, ha egyszer eljönnek egy fogorvosi rendelőbe… Voltak rossz élményeik régen.

Egy idejében elkészített fogtöméssel fogunk megmenthető. Pácienseink elmondása alapján nehezen szánják rá magukat, hogy felkeressék fogorvosukat, mert félnek. A félelemnek sajnos ára van egy idő után.

A régi töméseket felül kell vizsgáltatni fogorvossal.

Sok esetben a régi tömések alatt annyira elszuvasodik a fog, hogy már nem lehet egyszerű töméssel megoldani a problémát. Úgynevezett fogászati gócok is kialakulhatnak. Az esetek többségében a gyökérkezelés segít abban, hogy ne kelljen a kihúzni az érintett fogat.

Gyökérkezelés vagy előrehaladott fogszuvasodás miatt a fogaink védelme érdekében szükség lehet koronákra, mert ilyenkor könnyebben megrepednek, eltörnek a fogak.

Nagy kiterjedésű töméseknél, ahol a fogkoronát már nem lehet visszaépíteni ott koronával/híddal pótoljuk a fogazatot. Valamint esztétikailag nem megfelelő állapotú fogaknál.

Mi történik akkor, amikor úgy érkezik a páciens a rendelőbe, hogy már tudjuk megmenteni a fogait?

Azonnali implantáció fájdalommentesen, közvetlenül a húzás után

Innovatív klinikánkon, lehetőség van arra, hogy egy ülésben kihúzzuk a menthetetlen fogat, majd azonnal implantátummal helyettesítsük a foggyökeret, amelyre koronát, (fogat) helyezünk. Az implantátumok számától függően maximum 5 napon belül ismét fog tudni enni és önfeledten mosolyogni.

Hungarodental Fogászat Budapest a gyors és minőségi implantáció specialistái.

Kérjen időpontot!

Bejelentkezéshez töltse ki az alábbi űrlapot:

  Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat

  frontpageform

   Leginkább jellemző porblémám:

   Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat

    Leginkább jellemző porblémám:

    Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat