Miért essen a választás a Nobel Biocare implantátumaira!

A Nobel Biocáré egy vezető fogászati implantátumokat gyártó vállalat, amely világszerte elnyerte a páciensek bizalmát. Kiváló választás a száj egészsége érdekében. Az egyik legjobb fog implantátumnak tartják világszerte, mivel életfogytig tartó garanciát is vállal a gyártó az implantátum anyagára.  

Az elmúlt évtizedben a fogpótlás és az implantátumok a fogászatok mindennapok kezelésévé váltak. Rengeteg fog implantátum-gyártó cég kínálja különböző implantátumait.

Vajon melyik a legjobb fogimplantátum?  Vajon ugyanazt a minőséget kínálják-e, és ezeket a rendszereket klinikailag bizonyították-e hosszú távú tanulmányokban? A legtöbb beteg nincs tisztában az implantációs rendszerek közötti kritikus különbségekkel. A Nobel Biocare implantátumokat nemzetközileg elismert minőségi előírások figyelembevételével, nagy pontossággal és dokumentált klinikai kutatással gyártják. 

Svájci-svéd minőség és innováció

Mérnöki gyökerekkel a Nobel Biocare, svájci-svéd implantátumok jól ismertek a minőség és a pontosság tekintetében. A Noble Biocare pozícióját az implantátum-technológia egyik leginnovatívabb vezetőjeként ismerhetjük.

A tudomány támogatásával

A Nobel Biocare, a legjobb fog implantátum; sikeresnek bizonyult a fogászati implantátum megoldások kutatásában, fejlesztésében és gyártásában. A széles körű tudományos szakirodalommal dokumentált Nobel Biocare úttörő újításokat hajtott végre és műszaki referencia értékeket állított fel. 

Megbízhatóság

Több mint 10 millió Nobel Biocare implantátumot értékesítettek világszerte. Svájci-svéd precíziós mérnöki és klinikai kiválóság révén a Nobel Biocare Fogbeültetési Rendszer világszerte elnyerte a bizalmat. Több ország kutatói több mint 10 millió Nobel Biocare implantátumot vásároltak. Biztos lehet benne, hogy bárhová is viszi az élet, a közelben mindig lesz olyan fogorvos, aki gondoskodik a Nobel Biocare implantátumáról.

Szakértelem

Dr. Koronczay László már több mint 30 éve használ implantátumokat páciensei legnagyobb megelégedésére.  Javasolja hogy ha megengedhetjük, válasszunk pémium implantátum rendszert, az egész világra szóló garanciával.

    Leginkább jellemző porblémám:

    Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat

      Leginkább jellemző porblémám:

      Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat