Melyik a legjobb fog implantátum? A Nobel Biocare implantátum!

A Nobel Biocare egy vezető fogászati ​​implantátumokat gyártó vállalat, amely világszerte elnyerte a páciensek bizalmát. Kiváló választás a száj egészsége érdekében. Az egyik legjobb fog implantátumnak tartják világszerte, mivel életfogytig tartó garanciát is vállal a gyártó az implantátum anyagára.  

Az elmúlt évtizedben a fogpótlás és az implantátumok a fogászatok mindennapok kezelésévé váltak. Rengeteg fog implantátum-gyártó cég kínálja különböző implantátumait.

Vajon melyik a legjobb fogimplantátum?  Vajon ugyanazt a minőséget kínálják-e, és ezeket a rendszereket klinikailag bizonyították-e hosszú távú tanulmányokban? A legtöbb beteg nincs tisztában az implantációs rendszerek közötti kritikus különbségekkel. A Nobel Biocare implantátumokat nemzetközileg elismert minőségi előírások figyelembevételével, nagy pontossággal és dokumentált klinikai kutatással gyártják. 

Svájci-svéd minőség és innováció

Mérnöki gyökerekkel a Nobel Biocare, svájci-svéd implantátumok jól ismertek a minőség és a pontosság tekintetében. A Noble Biocare pozícióját az implantátum-technológia egyik leginnovatívabb vezetőjeként ismerhetjük.

A tudomány támogatásával

A Nobel Biocare, a legjobb fog implantátum; sikeresnek bizonyult a fogászati ​​implantátum megoldások kutatásában, fejlesztésében és gyártásában. A széles körű tudományos szakirodalommal dokumentált Nobel Biocare úttörő újításokat hajtott végre és műszaki referencia értékeket állított fel. 

Megbízhatóság

Több mint 10 millió Nobel Biocare implantátumot értékesítettek világszerte. Svájci-svéd precíziós mérnöki és klinikai kiválóság révén a Nobel Biocare Fogbeültetési Rendszer világszerte elnyerte a bizalmat. Több ország kutatói több mint 10 millió Nobel Biocare implantátumot vásároltak. Biztos lehet benne, hogy bárhová is viszi az élet, a közelben mindig lesz olyan fogorvos, aki gondoskodik a Nobel Biocare implantátumáról.

Szakértelem

Dr. Németh Bertalan implantológus, dento-alveoláris sebész, summa cum laude végzett a Semmelweis Egyetemen, több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik, tagja a nemzetközi implantológiai csapatnak. Amerikában, Mexikóban és Németországban is tanult, képezte magát. Nobel Biocare implantátumra szakosodott, 99%-os sikerességi aránnyal sikerül már 10 éve gyógyítania. Csontpótlással, szinusz emeléssel, implantátummal és egyéb szájsebészeti problémával segít Önnek.  

Jelentkezzen be konzultációra, nyerje vissza önbizalmát, mosolyát a prémium Nobel Biocare fog implantátumokkal.