Láthatatlan, fogszínű fogtömés fájdalom nélkül

Precíz és fájdalommentes fogtöméssel megmenthető, megtartható a szuvasodó fog. Az innovatív tömőanyagok láthatatlan és tartós megoldást biztosítanak a lyukas fog kezelésénél. Egy jó fogtömés akár évtizedeken át szolgál, ha megfelelő a szájhigiénia.

A fogszuvasodás mindig kívülről a zománcfelszín felől indul el a fog belső részei felé. Most leírjuk Önnel lépésről lépésre, mi fog történni, ha a Hungarodentál Fogászat Budapest rendelőjében tömeti ba a fogait.

Hogyan készül a fogtömés?

Röntgen – Minden esetben először fogászati panorámaröntgent készítünk, hogy teljes képet kapjunk páciensünk fogairól. A láthatatlan fogtömés előkészítése ezzel veszi kezdetét.

Mechaniku tisztítás – Miután az érzéstelenítő injekció hat a szuvas részeket gyémántfejes csiszolóval eltávolítja a fogorvos. A legkorszerűbb fogászati gépeink vannak, így ez nem tart soká. Nem fáj, de a rezgés és a hang kellemetlen lehet. A szuvas rész eltávolítása kellemetlen szagokkal is járhat. Utána gömbfúróval kitisztítjuk a az érintett részt.

Fertőtlenítés – A mechanikai tisztítás után meg kell szabadulni a baktériumoktól kémiailag is. Annak érdekében, hogy minden baktériumtól megszabaduljunk ózon kezelést alkalmazunk. Előnye, hogy gáz halmazállapotának köszönhetően eljut minden pontba, ahol a mikroorganizmusokat is elpusztítja. Teljesen fájdalommentes a kezelés, nem utolsó sorban a legkíméletesebb a páciensek számára.

Látahatatlan fogtömés előkészítés – teljesen sima fogfelületeket savval kezeljük, hogy a tömőanyag meg tudjon tapadni.

Láthatatlan fogtömés többféle is lehet, az orvos dönti el, az adott esetben mire van szükség:

Kompozit tömés, fogszínű műanyag

A legelterjedtebb tömőanyag a fényre kötő műanyag. Esztétikus, általánosságban minden fogorvos használja. Hátulütője. hogy szuvasodhat a fog mellette.

Üvegionomer

Üvegionomer cement egy intelligens, nem fémtartalmú anyag. Tejfogaknál fognyaki töméseknél ajánlott. Kitűnő szövetbarát tulajdonságokkal rendelkezik.

Biodentine

Dentin pótlásához segítő anyag, elősegíti a dentin képződést. Mély szuvasodásoknál, amely szinte érinti a ideget. Az anyag segítségével megelőzhető a gyökérkezelés.

Hungarodentál Fogászat Budapest – a fogtömésekre 2 év garanciát vállalunk.

Mentse meg időben fogait innovatív fogtömő kezeléseinkkel és szakorvosaink szaktudásával.

Jelentkezzen be a 70-772-1315-ös telefonszámon

  Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat

  frontpageform

   Leginkább jellemző porblémám:

   Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat

    Leginkább jellemző porblémám:

    Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat