Hungarodental Fog√°szat Budapest – Korona

A kedvenc√ľnk: Cirk√≥nium Korona

Kedvenc√ľnk cirkonium v√°zas korona. A korona alapja a cirkonium-oxid ker√°mia, ami a cs√ļcstechnik√°ban sz√©les k√∂rben ismert anyag, mint pl. ŇĪripar, forma 1, √©s p√©ld√°ul konyhai k√©sekhez. Ez egy nagyon erŇĎs feh√©r sz√≠nŇĪ, a porcel√°n ker√°mi√°hoz hasonl√≥ anyag, amit egyedileg festett porcel√°nnal bor√≠t a fogtechnikus, √≠gy biztos√≠tva, hogy¬† koron√°nk a mellette levŇĎ fogakkal harmoniz√°ljon. Fog√°szati f√©mekre allergi√°s emberek is kaphatnak ilyen t√≠pus√ļ koron√°t.

F√©mmentes koron√°inkat teljes eg√©sz√©ben rendelŇĎnkben tal√°lhat√≥ laborat√≥riumunk k√©sz√≠ti el, ez√©rt fogtechnikusaink k√∂zvetlen√ľl tudnak √∂nnel tal√°lkozni, hogy min√©l egyedibb √©s term√©szetesebb legyen fogp√≥tl√°sa.

Nem sokan tudj√°k, hogy a cirkon mellett m√°s ker√°mia anyagok is vannak, amivel p√©ld√°ul az el√ľlsŇĎ fogak p√≥tl√°sakor m√©g a cirkonn√°l is √©lethŇĪbb fogp√≥tl√°sokat tudunk l√©trehozni.

cirkonium korona

Amikor egy fog let√∂rik, vagy annyira elszuvasodott, hogy nincs olyan oldalfala ami egy eszt√©tikus t√∂m√©st megtartana, a legjobb megold√°s egy korona k√©sz√≠t√©se. A korona teh√°t tulajdonk√©ppen egy, a fogt√∂m√©sn√©l erŇĎsebb anyagb√≥l k√©sz√≠tett sapka, ami abroncsk√©nt √∂sszefogja a megmaradt fogat.
A koron√°k a fog√°szat √©s fogp√≥tl√°s igen nagy szegmens√©ben vannak jelen, √©s a technol√≥gia fejlŇĎd√©se (az implantol√≥gia mellett) tal√°n ezen a ter√ľleten a legl√°tv√°nyosabb. Koron√°t nagyon sokf√©le anyagb√≥l lehet k√©sz√≠teni, a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ mŇĪanyagokt√≥l kezdve az aranyon √°t a teljes ker√°mia p√≥tl√°sokig.

Fémkerámia korona

A legt√∂bb ember amikor porcel√°n fogat mond, a f√©mker√°mia koron√°ra gondol. A korona alapja egy v√©kony de erŇĎs f√©msapka, amire a technikus egyedileg sz√≠nezett porcel√°nt √©get r√°. ElŇĎnye hogy keves√©b√© kell lecsiszolni a fogat mint a cirkon koron√°hoz, √©s hogy nem tud kett√©t√∂rni, de t√©ny, hogy fŇĎleg el√ľlsŇĎ fogakn√°l √°ltal√°ban √©szre lehet venni a k√ľl√∂nbs√©get a saj√°t foghoz k√©pest. F√©mker√°mia koron√°inkat digit√°lisan tervezz√ľk, √©s a f√©met nyomtatjuk, ez√°ltal biztos√≠tva a nagyfok√ļ precizit√°st, hogy a fog min√©l pontosabban illeszkedjen a megmaradt fogra.

Zirkónium, fémmentes korona

74.900 Ft

Fémkerámia korona

64.900 Ft

FOGLALJON IDŇźPONTOT ONLNE!

Altatás érdekelImplantáció érdekelFogszabályozás érdekelSzép mosolyt szeretnékSOS - nagyon fáj a fogam
Nem vagyok robotRobot vagyok