8 indok, amiért érdemes fogpótlás helyett implantátumot választani

Implantátum vagy fogpótlás 

A teljes fogpótlás (kivehető protézis) a leggyakoribb helyreállítás azon páciensek számára, akiknek minden természetes foga hiányzik. A teljes kivehető fogsor egyetlen alternatívája a fogbeültetéssel támogatott protézis. Bár a cserélhető fogsorok általában a népszerűek, de kellemetlenek és kényelmetlenek lehetnek.

A műfogsor öreges, az implantátum észrevétlen

Elképzelhetetlen Önnek, hogy minden nap be kelljen tenni egy kényelmetlen és nagy műanyagot a szájába, hogy normálisan tudjon enni? Hogy ne nézzen ki úgy mint ha 10 évvel öregebb lenne?

A fogászati implantátum egy kicsi titán csavar, amely a hiányzó természetes fog gyökereinek pótlására szolgál. Természetes érzés, stabil és nem jelent plusz érzetet a szájban.

A Hungarodental Fogászati Centrumban azonnali fogpótlást ajánlunk, mellyelakát öt nap alattteljes és rögzített fogai lehetnek azonnali terhelhetőségű, svájci implantátum segítségével!

Szakorvosi konzultációért kérem, keressen fel bennünket (link contactba)

Megnyerő megjelenés

A fogászati implantátummal támogatott fogpótlás sokkal természetesebb és vonzóbb, mint a kivehető protézis. Úgy néznek ki, mint a természetes fogak. Mivel az implantátumok csontba illeszkednek, a fogak állandók és nem eltávolíthatók.

Az implant stabil, visszaadja önbizalmát

A kivehető műfogsor lazul és a viselő számára sok kellemetlenséget okozhat. A fogbeültetéssel biztosítható, hogy a fogak ne mozogjanak. Minden hétköznapi tevékenység végezhető vele félelem nélkül.

Kényelem

A kivehető műfogsor a fogsor alatt fájó foltokat okozhat a szájban. A fogászati implantátummal támogatott protéziseknél nincs fájó terület. A kivehető fogsorok kényelmetlenek lehetnek, mert éjszakai eltávolításra és tisztításra is van szükség. Fogrögzítő ragasztókra is lehet szükségünk. Fogászati implantátumokkal rendelkezők nem tapasztalják ezeket a kellemetlen helyzeteket.

Tartósság

Az implantátum nagy sikert és tartósságot mutatnak a fogpótlással szemben. Megfelelő szájhigiéniával az implantátumok egész életen át tarthatnak.

Enni nehezebb kivehető fogsorral

A cserélhető, kivehető fogsorok csúszkálhatnak az evés során, ezzel megkeserítve az evés örömét. Az ételek rágására való képesség hihetelenül javul a fogimplantátumok behelyezése után.

Implantátummal jobb enni, smét érzi az ízeket

A felső mű szájpadlással ellátott, teljes kivehető fogsor beborítja a száj tetejét. Az ételt sokkal nehezebb így ízlelni és élvezni. Az implantátum által támogatott fogpótlásnál a szájpadlás nem fedett és az ételek ízét ismét érezheti.

Táplálkozás és egészség

Sok étel nem fogyasztható kivehető protézissel. A fog implantátum segítségével az emberek változatos, egészséges ételeket fogyaszthatnak, amely tartalmazza az összes szükséges tápanyagot a jobb táplálkozás érdekében. Az étrendhez ropogós ételek, például sárgarépa, saláta és alma is hozzáadható.

Tiszta beszéd

A kivehető protézist viselőknél sokszor válogatott, fura hangokat hallunk beszéd közben. A fogak a szájon belül csúszkálhatnak, ami kellemetlen beszédhibához vezet. Fogászati implantátumokkal általában a rendes beszéd nem jelent problémát, és a betegek abban is biztosak lehetnek, hogy a fogak nem csúsznak el a beszélgetés során sem.

A Hungarodental Fogászati Centrumban azonnali fogpótlást ajánlunk, mellyel pár napon belül élvezheti a fog implantátumok előnyeit! Fogpótlás vagy implantátum ? Jelentkezzen konzultációra és segítünk eldönteni!

  Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat

  frontpageform

  Tags:
  Share:

   Leginkább jellemző porblémám:

   Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat

    Leginkább jellemző porblémám:

    Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaRégi ügyfélGyerekfogászat