Hungarodental Fogászat Budapest РHíd, Cirkon híd

Híd

Ha hi√°nyzik egy, vagy t√∂bb fogunk, √©s nem szeretn√©nk vagy valamilyen okb√≥l nem lehet¬†implant√°tumot behelyezni, a megmaradt fogakra helyezett koron√°kat √∂sszek√∂tve hidat k√©sz√≠thet√ľnk. A h√≠d √∂sszek√∂thet kettŇĎ vagy ak√°r az √∂sszes megmaradt fogat. Ha t√∂bb fogunk mozog, a fog√°gy kezel√©s√©vel egyidejŇĪleg √∂ssze lehet s√≠nezni a fogakat, nehogy egy nagyobb erŇĎhat√°sra a fogat tart√≥ szalagok elszakadjanak, √©s a fog kimozduljon. Amikor koron√°t vagy hidat k√©sz√≠t√ľnk elt√°vol√≠tjuk a szuvas, t√∂m√∂tt r√©szeket, √©s a fogat k√ļpos form√°j√ļra form√°ljuk, hogy a h√≠d felhelyezhetŇĎ legyen.¬† H√≠d nem minden korona alapanyagb√≥l¬† k√©sz√≠thetŇĎ, a rendelkez√©sre √°ll√≥ lehetŇĎs√©gekrŇĎl fogorvosaink adnak t√°j√©koztat√°st.

cirkonium korona

Cirkon híd

A cirk√≥nium anyagb√≥l k√©sz√ľlt h√≠d kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ h√≠d, amely tetszetŇĎsebb lehet, mint m√°s, f√©m alappal rendelkezŇĎ t√≠pus√ļ hidak. Biokompatibilis, nem okoz k√°rosod√°st az √©lŇĎ sz√∂vetekben, nem vezeti az √°ramot √©s a hŇĎt,¬† semmilyen k√°ros hat√°st nem okoz, p√©ld√°ul allergi√°s reakci√≥t sem v√°lt ki.

Az, hogy nincs f√©m alapja a cirk√≥niumb√≥l k√©sz√ľlt h√≠dnak,¬† azt is jelenti, hogy az fog √©s √≠ny tal√°lkoz√°s√°n√°l nem fedezhetŇĎ fel a cs√ļnya sz√ľrk√©s fekete vonal. Eszt√©tikai szempontb√≥l is a legjobb v√°laszt√°s!

A cirk√≥nium hidakat teljes eg√©sz√©ben rendelŇĎnkben k√©sz√≠tj√ľk el, ez√©rt fogtechnikusaink is akt√≠van r√©szt tudnak venni az eszt√©tikai probl√©m√°k megold√°s√°ban.

3 tag√ļ f√©mmentes cirk√≥nium h√≠d

219 900 HUF

3 tag√ļ aranyker√°mia h√≠d kb.

300.000 HUF

3 tag√ļ kr√≥mkobalt szinter f√©mker√°mia h√≠d

180.000 HUF

FOGLALJON IDŇźPONTOT ONLNE!

Altatás érdekelImplantáció érdekelFogszabályozás érdekelSzép mosolyt szeretnékSOS - nagyon fáj a fogam
Nem vagyok robotRobot vagyok