Gyermekfogászat

Üdvözöljük a Junior Dental honlapján

Azzal a céllal hoztuk létre a gyermek és tinédzser fogászatunkat, hogy kellemes, speciálisan gyermekbarát környezetben tudjuk ellátni fiatalabb pácienseinket.

Miért válasszon minket?

Mert Budapesten egy új, profin felszerelt, speciálisan gyerekeknek kialakított rendelővel, és a szakma elhivatott, profi hátterű fogorvosai várják! A magán gyermekfogászat jelentősége egyre nő, mert a gyermek érzékeny; egy futószalag szerű ellátás, egy túlterhelt orvos, egy idejét múlt rendelő, egy életre meghatározó negatív élményt ad.

A modern eszközök és anyagok hiányáról már ne is beszéljünk, mint ahogy ha egy röntgenért elküldenek máshová, ami egy másik napot is igénybe vehet.

Fiataloknál fontos elvárás lehet a láthatatlan fogszabályozó, ami az önbizalmát növelheti. Sokan introvertálttá válnak, az erősen látható fém fogszabályozó miatt, ezért nehezebben kommunikálnak, vagy barátkoznak. Ez a viselkedés rögzülhet, és felnőttkorban megmaradhat.
Megpróbálunk a gyerek és felnőttek igényei, és pénztárcája szerint a legjobbat adni.

A gyermekfogászat jelentősége sokkal nagyobb és több odafigyelést, empátiát igényel mint gondolnánk. Itt tudjuk megalapozni a felnőttkori komolyabb beavatkozások elkerülését.

Ha egy gyermek kicsi korától kezdve rendszeresen találkozik a fogorvossal, a rendelővel, az eszközökkel, és pozitív élményekkel távozik onnan, akkor a rossz érzések később el fogják kerülni.

Persze mindennek az alapja a helyes fog- és szájápolás. Ha egy gyermek idejekorán megtanul helyesen fogat mosni, és a mindennapjai részévé válik, később elkerülheti a lyukas fogakat. Nem csoda, hanem szájápolás kérdése, hogy felnőttkorban milyen állapotúak lesznek a fogai.
Ezért nálunk elérhető szolgáltatás a gyermek részére, egész kicsi korától (1,5 - 2 éves) a beszoktatás, amikor kedvesen, játékosan ismerkedhet az orvossal, rendelővel, eszközökkel, persze összekötve egy kis vizsgálódással. A komolyabb fogszabályozási problémával, vagy rossz nyelési vagy rágási szokással rendelkező gyermekeknek elkezdjük a fogszabályozást. A gyerekek ezt örömmel, kíváncsisággal fogadják.

Amit mi nyújtunk kicsiknek és nagyoknak:

-Türelmesek vagyunk és minden energiánkkal a pozitív élményre fókuszálunk.
-Megtanítjuk őket helyesen fogat mosni.
-Stresszmentes környezetet alakítottunk ki, egy hatalmas akváriummal, amiben a színes halak terelik el a figyelmet és lazítják az esetleges szorongást.
-És nem utolsó sorban a szakértelmet, hogy a gyermekek ép és egészséges fogakkal éljenek és gyönyörű mosollyal vágjanak neki a felnőtt életnek.

Ne habozzon, hozza el gyermekét minél előbb, hogy biztos lehessen benne, hogy mindent megtett gyermeke mosolyáért!

Ha ír nekünk,

Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Ha telefonál,

azonnal.

  Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat

   Leginkább jellemző porblémám:

   Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat

    Leginkább jellemző porblémám:

    Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat