Gyermekfogászat

Üdvözöljük a Junior Dental honlapján

Azzal a céllal hoztuk létre a gyermek és tinédzser fogászatunkat, hogy kellemes, speciálisan gyermekbarát környezetben tudjuk ellátni fiatalabb pácienseinket.

Miért válasszon minket?

Mert Budapesten egy új, profin felszerelt, speciálisan gyerekeknek kialakított rendelővel, és a szakma elhivatott, profi hátterű fogorvosai várják! A magán gyermekfogászat jelentősége egyre nő, mert a gyermek érzékeny; egy futószalag szerű ellátás, egy túlterhelt orvos, egy idejét múlt rendelő, egy életre meghatározó negatív élményt ad.

A modern eszközök és anyagok hiányáról már ne is beszéljünk, mint ahogy ha egy röntgenért elküldenek máshová, ami egy másik napot is igénybe vehet.

Fiataloknál fontos elvárás lehet a láthatatlan fogszabályozó, ami az önbizalmát növelheti. Sokan introvertálttá válnak, az erősen látható fém fogszabályozó miatt, ezért nehezebben kommunikálnak, vagy barátkoznak. Ez a viselkedés rögzülhet, és felnőttkorban megmaradhat.
Megpróbálunk a gyerek és felnőttek igényei, és pénztárcája szerint a legjobbat adni.

A gyermekfogászat jelentősége sokkal nagyobb és több odafigyelést, empátiát igényel mint gondolnánk. Itt tudjuk megalapozni a felnőttkori komolyabb beavatkozások elkerülését.

Ha egy gyermek kicsi korától kezdve rendszeresen találkozik a fogorvossal, a rendelővel, az eszközökkel, és pozitív élményekkel távozik onnan, akkor a rossz érzések később el fogják kerülni.

Persze mindennek az alapja a helyes fog- és szájápolás. Ha egy gyermek idejekorán megtanul helyesen fogat mosni, és a mindennapjai részévé válik, később elkerülheti a lyukas fogakat. Nem csoda, hanem szájápolás kérdése, hogy felnőttkorban milyen állapotúak lesznek a fogai.
Ezért nálunk elérhető szolgáltatás a gyermek részére, egész kicsi korától (1,5 - 2 éves) a beszoktatás, am