Hungarodental Fogászat Budapest – Fogszabályozás felnőtteknek

Fogszabályozás

Fogszabályozás felnőtteknek

A fogszabályozás felnőttkorban is segít harmonikusabbá tenni arcát, egészségesebbé tenni a fogait. Egy jól elvégzett fogszabályozási folyamat után magabiztosabban fog beszélni és mosolyogni, egészségesebben tud étkezni.

Soha nem késő elkezdeni a fogszabályozást, még pótlások mellett is lehet javítani a fogsorán, a fogak állásán

Láthatatlan és kivehető  vagy fix fogszabályozója lehet, amit a legkorszerűbb módon készítünk Önnek. A viselése fájdalommentes, antiallergén, nem akadályozza a mindennapi életben. Az eredmény pedig örömmel és büszkeséggel fogja eltölteni.

Kérjen időpontot rendelőnkben fogszabályozó szakorvosunktól.

fogszabályozó fogók

Mit érdemes tudnia a HUNGARODENTAL Fogászat Budapest fogszabályozó kezeléssorozatáról?

A fogszabályozás felnőttek és gyermekek számára, kisméretű, vagy akár láthatatlan készülékekkel, a legmodernebb diagnosztikával és eszközökkel történik.

A fogszabályozás ma már nem probléma, mint régebben, nem kell attól tartania, mit szólnak mások. Sőt, ha felnőttkorban végeztet fogszabályozó kezelést, az azt jelenti, hogy Ön igényes, ad magára.

A fogszabályozás felnőttkorban is sikeresen elvégezhető. A szabályos fogsor meghosszabbítja a fogak egészségét, és nem csak esztétikai kérdés, az önbizalmat és a jó megjelenést nagyban segíti.

Fogorvosi rendelőnkben készített 3D CT és cephalo felvétel segíti, hogy az Ön esetében is a fogszabályozás megtervezésekor szakorvosaink a lehető legtöbb és legjobb információ birtokában dönthessenek.

Felnőttkori fogszabályozás

HUNGARODENTAL Fogászat Budapest

Bár az első konzultáció ideális időpontja 6-7 éves kor környékén van, ha gyerekkorában valamiért elmaradt, vagy nem volt megfelelő fogszabályozása, akkor most helyrehozható.
Tévedés, hogy a megcsontosodott állcsont, a beállt fogazat végleges lenne, kellő szakértelemmel, modern eszközökkel és egy kis türelemmel, szép és tartós eredményeket lehet elérni szinte bármely életkorban fogszabályozással!

Nem csak a szépség fontos, a fogazat egészségének megőrzése legalább annyit nyom a latban, mint a harmonikus megjelenés. Az egyenletes és szabályos fogsor az alapja, hogy ne alakulhasson ki könnyen a szuvasság, fogágybetegség és később az esetleges fogpótlás is könnyebben megoldható.

Akár 40-50 évesen is érdemes belekezdeni a fogszabályozó kezelésbe

Felnőtt fogszabályozó kezeléssel idősebb életkorokban is meglepően szép eredmény érhető el,  javíthatjuk a rendellenes rágást, ezzel jobb életminőséget érhet el és harmonikus lesz a mosolya!

A fogszabályozás felnőttkorban nem csak esztétikai okokból kellhet

Nem ugyanúgy végezzük, mint a gyermekkori fogszabályozást, hiszen nem fejlődésben lévő, növekvő, hanem kialakult, véglegesnek tűnő állapoton kell változtatni. Valamivel nehezebb a dolog, mert a szövetek reakciókészsége már nem olyan, mint a gyermekeknél. A felnőttkori fogszabályozás egyszerűbb is kicsit, mert már nincs növekedés, amivel számolnunk kellene.

Mindenképpen érdemes belefogni, ha szükséges lenne a szép mosoly, akár ötvenen túl is!

A felnőtt fogszabályozás egészségügyi okokból is történhe