Hungarodental Fog√°szat Budapest – Fogszab√°lyoz√°s felnŇĎtteknek

Fogszab√°lyoz√°s

Fogszab√°lyoz√°s felnŇĎtteknek

A fogszab√°lyoz√°s felnŇĎttkorban is seg√≠t harmonikusabb√° tenni arc√°t, eg√©szs√©gesebb√© tenni a fogait. Egy j√≥l elv√©gzett fogszab√°lyoz√°si folyamat ut√°n magabiztosabban fog besz√©lni √©s mosolyogni, eg√©szs√©gesebben tud √©tkezni.

Soha nem k√©sŇĎ elkezdeni a fogszab√°lyoz√°st, m√©g p√≥tl√°sok mellett is lehet jav√≠tani a fogsor√°n, a fogak √°ll√°s√°n

L√°thatatlan √©s kivehetŇĎ fogszab√°lyoz√≥ja lehet, amit a legkorszerŇĪbb m√≥don k√©sz√≠t√ľnk √Ėnnek. A visel√©se f√°jdalommentes, antiallerg√©n, nem akad√°lyozza a mindennapi √©letben. Az eredm√©ny pedig √∂r√∂mmel √©s b√ľszkes√©ggel fogja elt√∂lteni.

K√©rjen idŇĎpontot rendelŇĎnkben fogszab√°lyoz√≥ szakorvosunkt√≥l.

Mit érdemes tudnia a HUNGARODENTAL Fogászat Budapest fogszabályozó kezeléssorozatáról?

A fogszab√°lyoz√°s felnŇĎttek √©s gyermekek sz√°m√°ra, kism√©retŇĪ, vagy ak√°r l√°thatatlan k√©sz√ľl√©kekkel, a legmodernebb diagnosztik√°val √©s eszk√∂z√∂kkel t√∂rt√©nik.

A fogszab√°lyoz√°s ma m√°r nem probl√©ma, mint r√©gebben, nem kell att√≥l tartania, mit sz√≥lnak m√°sok. SŇĎt, ha felnŇĎttkorban v√©geztet fogszab√°lyoz√≥ kezel√©st, az azt jelenti, hogy √Ėn ig√©nyes, ad mag√°ra.

A fogszab√°lyoz√°s felnŇĎttkorban is sikeresen elv√©gezhetŇĎ. A szab√°lyos fogsor meghosszabb√≠tja a fogak eg√©szs√©g√©t, √©s nem csak eszt√©tikai k√©rd√©s, az √∂nbizalmat √©s a j√≥ megjelen√©st nagyban seg√≠ti.

Fogorvosi rendelŇĎnkben k√©sz√≠tett 3D CT felv√©tel seg√≠ti, hogy az √Ėn eset√©ben is a fogszab√°lyoz√°s megtervez√©sekor szakorvosaink a lehetŇĎ legt√∂bb √©s legjobb inform√°ci√≥ birtok√°ban d√∂nthessenek.

FelnŇĎttkori fogszab√°lyoz√°s - HUNGARODENTAL Fog√°szat Budapest

B√°r az elsŇĎ konzult√°ci√≥ ide√°lis idŇĎpontja 6-7 √©ves kor k√∂rny√©k√©n van, ha gyerekkor√°ban valami√©rt elmaradt, vagy nem volt megfelelŇĎ fogszab√°lyoz√°sa, akkor most helyrehozhat√≥.

T√©ved√©s, hogy a megcsontosodott √°llcsont, a be√°llt fogazat v√©gleges lenne, kellŇĎ szak√©rtelemmel, modern eszk√∂z√∂kkel √©s egy kis t√ľrelemmel, sz√©p √©s tart√≥s eredm√©nyeket lehet el√©rni szinte b√°rmely √©letkorban fogszab√°lyoz√°ssal!

Nem csak a sz√©ps√©g fontos, a fogazat eg√©szs√©g√©nek megŇĎrz√©se legal√°bb annyit nyom a latban, mint a harmonikus megjelen√©s. Az egyenletes √©s szab√°lyos fogsor az alapja, hogy ne alakulhasson ki k√∂nnyen a szuvass√°g, fog√°gybetegs√©g √©s k√©sŇĎbb az esetleges fogp√≥tl√°s is k√∂nnyebben megoldhat√≥.

Akár 40-50 évesen is érdemes belekezdeni a fogszabályozó kezelésbe

FelnŇĎtt fogszab√°lyoz√≥ kezel√©ssel idŇĎsebb √©letkorokban is meglepŇĎen sz√©p eredm√©ny √©rhetŇĎ el,¬† jav√≠thatjuk a rendellenes r√°g√°st, ezzel jobb √©letminŇĎs√©get √©rhet el √©s harmonikus lesz a mosolya!

A fogszab√°lyoz√°s felnŇĎttkorban nem csak eszt√©tikai okokb√≥l kellhet

Nem ugyan√ļgy v√©gezz√ľk, mint a gyermekkori fogszab√°lyoz√°st, hiszen nem fejlŇĎd√©sben l√©vŇĎ, n√∂vekvŇĎ, hanem kialakult, v√©glegesnek tŇĪnŇĎ √°llapoton kell v√°ltoztatni. Valamivel nehezebb a dolog, mert a sz√∂vetek reakci√≥k√©szs√©ge m√°r nem olyan, mint a gyermekekn√©l. A felnŇĎttkori fogszab√°lyoz√°s egyszerŇĪbb is kicsit, mert m√°r nincs n√∂veked√©s, amivel sz√°molnunk kellene.

Mindenk√©ppen √©rdemes belefogni, ha sz√ľks√©ges lenne a sz√©p mosoly, ak√°r √∂tvenen t√ļl is!

A felnŇĎtt fogszab√°lyoz√°s eg√©szs√©g√ľgyi okokb√≥l is t√∂rt√©nhet

  • √Āllkapocs-√≠z√ľleti probl√©m√°k kezel√©se
  • √°llcsont-deformit√°sok kezel√©se
  • harap√°si rendelleness√©gek
  • kr√≥nikus sz√°jbetegs√©gek
  • fog√°gybetegs√©g miatt elmozdult fogak visszaigaz√≠t√°sa
  • sŇĎt, be√©p√≠tett fogp√≥tl√°s implant√°ci√≥ hely√©nek elŇĎk√©sz√≠t√©se

A fogszab√°lyoz√°s menete:

Megvizsg√°ljuk a fogazatot, felm√©rj√ľk az √°llapotot, √©s javaslatot tesz√ľnk a kezel√©si tervre, a p√°ciens k√≠v√°ns√°gainak meghallgat√°s√°val. A pontos tervk√©sz√≠t√©s√©hez sz√ľks√©g van Panor√°mar√∂ntgenre, de sz√ľks√©g lehet Conebean CT vizsg√°latra is. Ennek alapj√°n meg kell tervezni pontosan a kezel√©s menet√©t, idŇĎpontj√°t, √°rait, v√°rhat√≥ hossz√°t.

Dokumentáljuk a kiinduló állapotot, akár száj és arcfényképekkel és gipszlenyomattal is.

A fogszab√°lyoz√≥ k√©sz√ľl√©kek fajt√°i, amit itt Hungarodental fog√°szaton haszn√°lunk:

KivehetŇĎ fogszab√°lyoz√≥ k√©sz√ľl√©k

Ak√°r als√≥, ak√°r a felsŇĎ fogsorra tehetŇĎ, sŇĎt egyszerre is, ha sz√ľks√©ges. T√°g√≠thatjuk vele a fog√≠vet, amivel a teljes harap√°s szab√°lyozhat√≥. (Egyes fogak szab√°lyoz√°sa viszont csak r√∂gz√≠tett k√©sz√ľl√©kkel lehet)

KivehetŇĎ fogszab√°lyoz√≥ k√©sz√ľl√©kkel a kezel√©s sikere nagyon nagy m√©rt√©kben m√ļlik a p√°ciens egy√ľttmŇĪk√∂d√©s√©n, megfelelŇĎ visel√©ssel tudunk csak seg√≠teni.

Myobrace rendszert haszn√°lhatunk, ha izmok mŇĪk√∂d√©s√©t akarjuk seg√≠ts√©g√ľl h√≠vni a fogak mozgat√°s√°hoz, vagy ak√°r az √°llcsontok n√∂veked√©s√©t befoly√°solni.

R√∂gz√≠tett fogszab√°lyoz√≥ k√©sz√ľl√©k

Sz√°mos fajt√°ja l√©tezik, hogy az adott esetben melyik a legjobb megold√°s, azt mindig a fogszab√°lyoz√≥ szakorvos mondja meg.¬† A fogakra felragasztott kis f√©m tart√≥kba ker√ľl a k√©sz√ľl√©k, ami a r√°g√°st, harap√°st nem befoly√°solja, de a haszn√°lat√°t meg kell szokni. Folyamatos √©s rendszeres kontrollt ig√©nyel, gyerekekn√©l fontos a fogv√°lt√°s folyamat√°nak nyomonk√∂vet√©se. A vizsg√°lat alkalm√°val az orvos √°ll√≠t a k√©sz√ľl√©ken, megvizsg√°lja, hogy a hely√©n van-e?

Aki fogszab√°lyoz√≥t visel, annak a sz√°jhigi√©n√©re, a fogmos√°sra kiemelkedŇĎ figyelmet kell ford√≠tania!

Hungarodental

Láthatatlan Fogszabályzó

A¬† l√°thatatlan fogszab√°lyoz√≥ rendszer a fogszab√°lyoz√°s ma ismert legmodernebb m√≥dja. Az √°ttetszŇĎ s√≠nek sorozat√°val v√©gzett fogszab√°lyoz√°s a legink√°bb naprak√©sz elj√°r√°s a fogszab√°lyoz√≥ kezel√©sek k√∂z√∂tt.

A fogszab√°lyoz√≥ rendszer alapja a high-tech 3D technol√≥gia. Egy sz√°m√≠t√≥g√©pes program seg√≠ts√©g√©vel elŇĎre megtervez√©sre ker√ľl az elv√°rt eredm√©ny. Az √°tl√°tsz√≥ fogszab√°lyoz√≥ s√≠nek egy nagyprecizit√°s√ļ 3D nyomtat√≥ seg√≠ts√©g√©vel k√©sz√ľlnek. A virtu√°lis fogmozgat√°si tervben meghat√°roz√°sra ker√ľl, hogy h√°ny darab s√≠n sz√ľks√©ges a k√≠v√°nt eredm√©ny el√©r√©s√©hez.

A s√≠n anyaga biokompatibilis, hajsz√°lv√©kony orvosi mŇĪanyag, melybŇĎl a haszn√°lat sor√°n garant√°ltan nem old√≥dik ki semmilyen mell√©kanyag.

A L√°thatatlan Fogszab√°lyz√≥ elŇĎnyei:

Diszkr√©t: A nev√©ben is benne van, hogy a s√≠n szinte l√°thatatlan, √≠gy √ľzleti t√°rgyal√°sokon vagy folyamatos besz√©det ig√©nylŇĎ munka eset√©n is a fogsoron tarthat√≥.

Praktikus: A hagyom√°nyos elj√°r√°sokkal ellent√©tben a¬† L√°thatatlan Fogszab√°lyoz√≥ ak√°r extr√©m sportol√°s, vagy b√°rmilyen m√°s tev√©kenys√©gn√©l s√©r√ľl√©svesz√©ly n√©lk√ľl haszn√°lhat√≥.

Kisz√°m√≠that√≥: A teljes kezel√©st sz√°m√≠t√≥g√©pen, h√°rom dimenzi√≥ban elŇĎre megtervezett. A szerep√©t bet√∂lt√∂tt s√≠nt √ļj, hat√°s√°ban az elŇĎbbire √©p√≠tŇĎ, de tov√°bbi mozgat√°st lehetŇĎv√© tevŇĎ s√≠n k√∂veti, eg√©szen a tervezett v√©geredm√©ny el√©r√©s√©ig.

Gyors: A p√°r √≥r√°s sz√ľnettel eg√©sz nap viselhetŇĎ √°tl√°tsz√≥ s√≠nek a fogakat nagyon r√∂vid idŇĎ alatt a k√≠v√°nt ir√°nyba √°ll√≠tj√°k.

Higi√©nikus: A s√≠n kivehetŇĎ, tiszt√≠that√≥. A kezel√©s alatt a fogtiszt√≠t√°s a megszokott rutin szerint t√∂rt√©nik, teh√°t a p√°ciensnek nem kell v√°ltoztatnia fogmos√°si szok√°sain.

Nincs mellékhatás: A hagyományos fogszabályozóknak meg van az a veszélye, hogy a felragasztott bracketek mellett a fogak szuvasodni kezdenek. A Láthatatlan Fogszabályozó alkalmazása mellett a fogtisztítási szokások megtartásával ez a veszély nem fenyeget.

Hat√©kony: Rendszer√ľnkkel egyszerre t√∂bb fog mozgat√°sa is megval√≥s√≠that√≥. A CAD-CAM program seg√≠ts√©g√©vel tervezett fogmozgat√°s k√©thetente az √ļj s√≠nek seg√≠ts√©g√©vel rendk√≠v√ľl pontosan k√©pes erŇĎt k√∂z√∂lni a fogazattal.

A fogszab√°lyoz√°s √°ra

Kisz√°m√≠that√≥ k√∂lts√©gek: Mivel r√∂videbb a kezel√©si idŇĎ √©s csak s√≠nenk√©nt kell fizetni, fix havi √°ra van a kezel√©snek.

FelnŇĎttkori l√°thatatlan √©s kivehetŇĎ fogszab√°lyoz√°s - HUNGARODENTAL Fog√°szat Budapest

Kérjen tanácsadást most:

JELENTKEZZEN BE!

Altatás érdekelImplantáció érdekelFogszabályozás érdekelSzép mosolyt szeretnékSOS - nagyon fáj a fogam
Nem vagyok robotRobot vagyok