Hungarodental Fog√°szat Budapest – FOGP√ďTL√ĀS

FOGP√ďTL√ĀS N√ČH√ĀNY NAP ALATT!

Implantáció azonnali terheléssel

Nem szeretne h√≥napokig fogak n√©lk√ľl √©lni? Azonnali terhel√©sŇĪ implant√°tumokkal megelŇĎzheti a fogveszt√©s eszt√©tikai √©s eg√©szs√©g√ľgyi vesz√©lyeit! Mosoly√°t tekintve pedig egyed√ľl a r√∂ntgen fog √°rulkodni, hogy implant√°tumr√≥l √©s nem eredeti fogsorr√≥l van sz√≥.

A legszembetŇĪnŇĎbb √©s tal√°n a legf√°jdalmasabb csap√°s eszt√©tikai megjelen√©s√ľnkre a fogh√≠jas mosoly. Ennek oka lehet a fogh√ļz√°s, egy baleset, de ak√°r a kor elŇĎrehaladt√°val egyre t√∂bb fog√°szati probl√©ma fell√©p√©se, mely nemcsak egy fog elveszt√©s√©t eredm√©nyezheti. Csup√°n errŇĎl lenne sz√≥? A sz√©ps√©g√ľnk√∂n ejtett csorb√°r√≥l?

Azonnali implantáció

Bonyolultan hangzik? Mint minden fogászati beavatkozással, ezzel szemben is kétségei vannak?

Az azonnali terhel√©sŇĪ implantok k√∂nnyen behelyezhetŇĎek. A be√ľltet√©sn√©l mind√∂sszesen egy kisebb seb√©szeti beavatkoz√°sra van sz√ľks√©g. Eset√ľkben nem kell sz√°molnia v√°g√°sokkal, m√©ly sebekkel valamint varr√°sokkal. RendelŇĎnkben ak√°r √©ber szed√°l√°sban vagy altat√°sban is kivitelezhetŇĎ a be√ľltet√©s√ľk.

Az azonnali terhel√©sŇĪ implant√°ci√≥nak h√°la √Ėn ism√©telten z√∂kkenŇĎmentesen artikul√°lhat, √∂nfeledten mosolyoghat, az implant√°tumok √©jjel-nappal k√©nyelmet biztos√≠tanak. √ögy funkcion√°lnak, mint a val√≥di fogak. √ćgy ugyan√ļgy elfogyaszthatja majd kedvenc √©teleit, mint annak idej√©n!

  • A fogak elveszt√©s√©vel egy idŇĎben megt√∂rt√©nhet m√°r a be√ľltet√©s is
  • Seg√≠t megakad√°lyozni a tov√°bbi fogak elveszt√©s√©t: mivel az azonnali fogp√≥tl√°s megakad√°lyozza a fogak helyv√°ltoztat√°s√°t √©s ennek k√∂vetkezt√©ben a harap√°s eltorzul√°s√°t is
  • Eszt√©tikus fogp√≥tl√°st biztos√≠t
  • Az emberek 90%-n√°l alkalmazhat√≥ az azonnali terhel√©sŇĪ implant√°ci√≥
  • ‚ÄĚMinimalinvaz√≠v‚ÄĚ beavatkoz√°sr√≥l van sz√≥. Fogatlan helyekre v√°g√°s √©s varr√°s n√©lk√ľl is be lehet tenni. Az azonnali terhel√©sŇĪ implant√°ci√≥ a teljesen f√°jdalommentes implant√°ci√≥s elj√°r√°s egyik √©len j√°r√≥ megold√°sa
  • Az implant√°tum a t√∂k√©letes fogp√≥tl√°s megval√≥s√≠t√≥ja
  • √öjra √©lvezheti a t√°rsas√°gi √©letet √©s nem kell agg√≥dnia a r√°g√°s k√∂zben elmozdul√≥ fogsor miatt!
ElsŇĎ l√©p√©s

Konzultáció

ElsŇĎ l√©p√©sben egy konzult√°ci√≥ra lesz sz√ľks√©g valamint gondos elŇĎk√©sz√ľletekre √°ltal√°nos anamnezis form√°j√°ban, √©s √°tbesz√©lj√ľk a lehets√©ges kezel√©si terveket, ezek elŇĎnyeit, h√°tr√°nyait.
Második lépés

Röntgen

M√°sodik l√©p√©sben a fogbe√ľltet√©s elŇĎtt mindenk√©ppen k√©sz√≠t√ľnk egy panor√°ma r√∂ntgent, sz√ľks√©g eset√©n CT felv√©telt, mely 3 dimenzi√≥ban ad inform√°ci√≥t a csontvastags√°gr√≥l. Megbesz√©lj√ľk, hogy a fogak elt√°vol√≠t√°s√°t valamint az implant√°tumok behelyez√©s√©t hogyan val√≥s√≠tsuk meg f√°jdalommentesen.
Harmadik lépés

√öj fogak

√öj fogak n√©h√°ny √≥ra alatt azonnali terhel√©sŇĪ implant√°ci√≥val. Az implant√°ci√≥ napj√°n ideiglenes, majd az azt k√∂vetŇĎ 3-4 napon bel√ľl hossz√ļt√°v√ļ r√∂gz√≠tett p√≥tl√°st kap.
Negyedik lépés

Csontosod√°s

A korai terhel√©s (azonnal terhelhetŇĎ) nem jelenti azt, hogy a be√ľltetett implant√°tum be lenne csontosodva. A h√°rom- hath√≥napnyi ‚Äěcsontosod√°si idŇĎt‚ÄĚ,- m√≠g az implant√°ci√≥ felsz√≠ne √©s a k√∂rnyezŇĎ csontsz√∂vet k√∂z√∂tti szoros biol√≥giai kapcsolat kialakul- nem lehets√©ges siettetni, viszont az azonnali terhel√©sŇĪ implantok form√°j√ļkat √©s fel√ľlet√ľket tekintve kiv√°l√≥ mechanikai r√∂gz√≠tetts√©get (primer stabilit√°st) tudnak biztos√≠tani m√°r a be√ľltet√©st k√∂vetŇĎen!

IMPLANT√ĀTUM AZONNAL, CSONTP√ďTL√ĀS N√ČLK√úL

A term√©szetes fogakkal kin√©zetre √©s haszn√°lhat√≥s√°gra t√∂k√©letesen megegyezŇĎ fog√°szati implant√°ci√≥ kiv√°l√≥ megold√°s, ha egy, vagy ak√°r t√∂bb fog elt√°vol√≠t√°s√°ra sz√ľks√©g van. T√∂bb mint 50 √©ves m√ļltra t√°maszkod√≥ m√≥dszer, ami kiv√°l√≥ megjelen√©st √©s k√©nyelmet biztos√≠t, p√°r nap ut√°n¬† ugyanazt megteheti vele, mint r√©gen, mielŇĎtt t√∂nkrementek volna a fogai.

Egyre t√∂bbsz√∂r tal√°lkoznak a fogorvosok azzal a probl√©m√°val, hogy a fog√°szati implant√°ci√≥ra jelentkezŇĎ betegek nagy sz√°zal√©k√°n√°l nem tudj√°k elv√©gezni az implant√°tum be√ľltet√©s√©t csontp√≥tl√°s vagy arc√ľreg emel√©s n√©lk√ľl.

Erre a probl√©m√°ra k√≠n√°l megold√°st a DR. IHDE azonnali terhel√©sŇĪ implant√°tum, mellyel a legt√∂bb rem√©nytelen esetben is fix p√≥tl√°shoz tudjuk juttatni a p√°cienst csontp√≥tl√≥ mŇĪt√©t n√©lk√ľl.

Dr. Ihde sv√°jci egyf√°z√≠s√ļ implant√°tum

10 √©v garancia, egyf√°zis√ļ, azonnal terhelhetŇĎ 130.000 HUF

Dr. Ihde k√©tf√°zis√ļ implant√°tum

5 √©v garancia, k√©tf√°zis√ļ, standard fej 160.000 HUF

Teljes szájrendezés 8-12 implantátummal

Funkcion√°lis h√≠ddal, als√≥ vagy felsŇĎ √°llkapocs 10 √©v garancia 1.300.000 HUF

Teljes szájrendezés 8-12 implantátummal altatásban

Funkcion√°lis h√≠ddal, altat√°sban, als√≥ vagy felsŇĎ √°llkapocs, 10 √©v garancia 1.500.000 HUF

Teljes implant alap√ļ beavatkoz√°s eset√©n a porcel√°n h√≠d elŇĎre fizetve

√Āllcsontonk√©nt: 600.000 FT

JELENTKEZZEN BE!

Altatás érdekelImplantáció érdekelFogszabályozás érdekelSzép mosolyt szeretnékSOS - nagyon fáj a fogam
Nem vagyok robotRobot vagyok