Implantáció azonnali terheléssel

Fogpótlás néhány nap alatt

Nem szeretne hónapokig fogak nélkül élni? Azonnali terhelésű implantátumokkal megelőzheti a fog vesztés esztétikai és egészségügyi veszélyeit! Mosolyát tekintve pedig egyedül a röntgen fog árulkodni, hogy implantátumról és nem eredeti fogsorról van szó.

A legszembetűnőbb és talán a legfájdalmasabb csapás esztétikai megjelenésünkre a foghíjas mosoly. Ennek oka lehet a foghúzás, egy baleset, de akár a kor előrehaladtával egyre több fogászati probléma fellépése, mely nemcsak egy fog elvesztését eredményezheti. Csupán erről lenne szó? A szépségünkön ejtet csorbáról?

Azonnali implantáció

Bonyolultan hangzik? Mint minden fogászati beavatkozással, ezzel szemben is kétségei vannak?

Az azonnali terhelésű implantok könnyen behelyezhetőek. A beültetésnél mindösszesen egy kisebb sebészeti beavatkozásra van szükség. Esetükben nem kell számolnia vágásokkal, mély sebekkel valamint varrásokkal. Rendelőnkben akár éber szedálásban vagy altatásban is kivitelezhető a beültetésük.

Az azonnali terhelésű implantációnak hála Ön ismételten zökkenőmentesen artikulálhat, önfeledten mosolyoghat, az implantátumok éjjel-nappal kényelmet biztosítanak. Úgy funkcionálnak, mint a valódi fogak. Így ugyanúgy elfogyaszthatja majd kedvenc ételeit, mint annak idején!

„Titánerős” implantátumok

Miért érdemes implantátum mellett dönteni? A végleges rögzített fogpótlást biztosító megoldás vitathatatlanul is a fogászati implantátum, melyek általában egy biokompatibilis anyagból (titánium) vagy cirkónból készül, és a foggyökér helyettesítésére szolgál, szövetbarát anyagként a csont hozzá tud nőni. A titán a csontszövettel olyan egységbe lép, hogy tökéletesen rögzül. Erre kerülnek majd a koronák és hidak. Az implantáció, más néven fogbeültetés az elvesztett fogak pótlásának legmodernebb és leghatékonyabb módja. A rágással együtt járó nagy erők elhordozására is alkalmas.

A mai kor biztonságos, kiszámítható és végleges megoldása a hiányzó fogak pótlására. Vannak, akik 30 éve viselik ugyanazt a fogászati implantátumot, mely stabil és esztétikus, és szinte az eredeti fogsor rágóképességét biztosítja. Harmonikus hétköznapi életet garantálnak az étkezésben, a mindennapi beszélgetések vagy a mosolygás közepette is.

Implantáció azonnali terheléssel

Az ortopédiai sebészetből átvett elveken nyugvó azonnali terheléses fogbeültetés rendelőnk egyik meghatározó szolgáltatása. A „Vér és fájdalommentes” fogpótlás azonnali terhelésű implantokkal valósul meg néhány nap alatt.

Nem kell a fogpótlásra várni, a fog eltávolításától kezdve azonnal elindulhat a folyamat. Az azonnali terheléses implantációval kivédheti a foghíjas mosoly időszakát. A foghúzás vagy a fogak elvesztése után az implantátumok azonnali behelyezhetőek és terhelhetőek.

Az azonnali terhelésű implantáció előnyei

 • A fogak elvesztésével egy időben megtörténhet már a beültetés is.

 • Segít megakadályozni a további fogak elvesztését: mivel az azonnali fogpótlás megakadályozza a fogak helyváltoztatását és ennek következtében a harapás eltorzulását is.

 • Esztétikus fogpótlást biztosít.

 • Az emberek 90%-nál alkalmazható az azonnali terhelésű implantáció

 • ”Minimalinvazív”  beavatkozásról van szó.  Fogatlan helyekre vágás és varrás nélkül is be lehet tenni. Az azonnali terhelésű implantáció a teljesen fájdalommentes implantációs eljárás egyik élen járó megoldása.

 • Az implantátum a tökéletes fogpótlás megvalósítója

 • Újra élvezheti a társasági életet és nem kell aggódnia a rágás közben elmozduló fogsor miatt!

 • Az implantáció megoldást nyújt akkor is, ha teljesen hiányos fogazattal rendelkezik.

Implantátum árak

A legmodernebb fogpótlási eljárás, ami során a hiányzó fog helyére műgyökeret (implantátum) helyezünk be. Adottságtól függően egy bizonyos idő után ebbe kerül bele az implantátum fej (abutment) majd rá a korona. Az implantátum és a fej titánból, vagy cirkóniumból van, a rá kerülő potlásoknál még nagyobb a variációs lehetőség. Nem kell minden hiányzó fog alá implantátumot tenni, az implantátumok hidat, vagy kivehető pótlást is tarthatnak.

Dr. Ihde svájci egyfázísú implantátum

 • 10 év garancia, egyfázisú, azonnal terhelhető

Dr. Ihde kétfázisú implantátum

 • 5 év garancia, kétfázisú, standard fej

Implantáció rejtett költségek nélkül:

Teljes szájrendezés 8-12 implantátummal

 • 1.300.000 HUF
 • funkcionális híddal, alsó vagy felső állkapocs
 • 10 év garancia

Teljes szájrendezés 8-12 implantátummal altatásban

 • 1.500.000 HUF
 • funkcionális híddal, altatásban, alsó vagy felső állkapocs,
 • 10 év garancia

Teljes szájrendezés esetén a porcelán híd előre fizetve

 • Állcsontonként:

ÉRDEKLŐDÉS

Szükséges kezelés
góckutatás / konzultációgyökérkezelésteljes szájrendezés implantátumokkal„foghíjas vagyok”nem szép a mosolyomfáj / lyukas a fogamlecserélném kivehető fogsorom

Anti Spam: Nem vagyok gép

Altatásos fogászat Budapesten

Fogászati rendelőnk az altatásos fogászatra specializálódott, ahol barátságos környezet és empatikus kollégák várják Önt különböző fájdalommentes beavatkozásokkal. Itt lehetősége nyílik számos beavatkozás altatásban való kivitelezésére. Mint például implantációs vagy paradontológiai kezelések, kiterjedt szájsebészeti beavatkozások. (Egy, másfél, maximum két órát igénylő kezelések).

Az altatásos fogászatnak és fájdalommentes beavatkozásoknak köszönhetően nem lesznek többé negatív élményei a fogászatot illetően. Aludja át a fájdalmat! Rendelőnk garantálja a tökéletese fájdalommentességet, a jó közérzetet, valamint a maximális fogászati ellátást!

Milyen fogászati esetekben javasoljuk az altatást?

Olyan beavatkozások, beavatkozás sorozatok előtt, amikor egyszerre kell elvégezni annyi kezelést, amit egyébként több hétre elosztva, fokozatosan szoktunk és ez a páciens számára megerőltető, vagy nagyon fél a fájdalomtól és a megpróbáltatásoktól. Tökéletes érzéstelenítést végzünk, így az egészet átaludva sokkal kellemesebb és elviselhetőbb a kezelés. Egyszerű foghúzás altatásban is végezhető, de csiszolások, cirkon korona felhelyezés, fogbeültetések, állkapocsműtétek, cisztaműtétek – bármi, amire szükség van.

Bizonyos rövidebb beavatkozásokat altatás helyett éber szedálásban is el tudunk végezni. Azt hogy milyen mélységű szedálást alkalmazunk mindig az adott helyzet határozza meg.

Altatásos fogászat – lépésről lépésre

Éber szedálás

30000 Ft /alkalom

Altatás

80000 Ft /oránként

Kérjük, hogy csak kísérővel jöjjön altatásos fogászati kezelésre, mert nem tölt el annyi időt a rendelőben, hogy a szerek maradéktalanul kiürülhessenek, így ez a kérés az Ön biztonságát és nyugalmát szolgálja. Altatás után közvetlenül nem szabad autót vezetnie!