Hungarodental Fog√°szat Budapest – FogkŇĎelt√°vol√≠t√°s

Depur√°l√°s

Ultrahangos fogkŇĎ-elt√°vol√≠t√°s, fogkŇĎkezel√©s

F√°jdalommentes fog√°szati centrumunkban leggyakrabban ultrahangos k√©sz√ľl√©kkel t√∂rt√©nik a fogkŇĎ elt√°vol√≠t√°sa. Nagy elŇĎnye, hogy nem k√°ros√≠tja a fogzom√°ncot, k√≠m√©letes √©s hat√©kony, m√©g a legrejtettebb zugokban is tiszt√≠t. A fogkŇĎleszed√©s √≠gy gyors √©s cseppet sem f√°jdalmas.

Hungarodent√°l Fog√°szat Budapest-ultrahangos fogkŇĎ-elt√°vol√≠t√°sra k√©rjen idŇĎpontot!

Hungarodental

Hungarodental

Mi az a fogkŇĎ?

A fogkŇĎ nem m√°s, mint az elmeszesedett plakk, megk√∂vesedett leped√©k. Ha a leped√©k hosszabb ideig marad a fogakon ide√°lis k√∂r√ľlm√©nyek teremtŇĎdnek a bakt√©riumok sz√°m√°ra. A bakt√©riumokat t√°pl√°lja az oxig√©nhi√°nyos k√∂rnyezet, v√©delmet ny√ļjt a ny√°l, amely t√°pl√°l√≥ talaj. A t√°panyagok lebont√°sa sor√°n savas k√∂rnyezetet teremtenek a bakt√©riumok. Ebben a szervesanyag h√°l√≥ba √°sv√°nyi s√≥k rak√≥dnak le, amelyek megkem√©nyednek. √ćgy kapta a nev√©t a fogkŇĎ. A fogkŇĎ nagyon erŇĎsen tapad a fogakhoz. Elsz√≠nezŇĎd√©s√©t a bakt√©riumok anyagcsere term√©k√©bŇĎl sz√°rmaz√≥ fest√©kanyag valamint a doh√°nyz√°s, √©telek √©s italok okozz√°k.

Mit okoz a fogkŇĎ?

A fogkŇĎ az √≠nyt irrit√°lja, √≠gy gyullad√°st hosszabb t√°von fog√°gybetegs√©get, csontpusztul√°st okozhat. A fogak elveszt√©s√©hez is vezethet ha nem szedik le rendszeresen √©s alaposan a fogk√∂vet. Eszt√©tikailag nem sz√©p l√°tv√°ny a fogkŇĎ, elsz√≠nezheti a fogakat, valamint kellemetlen sz√°jszagot okozhat.

FOGKŇźLESZED√ČS

16000 FT

S√ďPOL√ćROZ√ĀS

22000 FT

IR√ĀNY√ćTOTT BIOFILM TER√ĀPIA

20000 FT

Ultrahangos fogkŇĎ-elt√°vol√≠t√°s menete

 

Szeretn√©nk ha egy fogkŇĎelt√°vol√≠t√°s is stresszmentes √©s term√©szetesen f√°jdalommentes legyen.

  • Dent√°lhigi√©nikusunk elsŇĎ k√∂rben √≠ny√©t bekeni eper vagy esetleg pinacolada √≠zŇĪ √©rz√©stelen√≠tŇĎ zsel√©vel.0100
  • Intraor√°lis kamer√°val kezel√©s elŇĎtti f√©nyk√©pet k√©sz√≠t√ľnk p√°ciens√ľnk fogsor√°r√≥l, a fogkŇĎr√∂l, amely a p√°ciens√ľnkkel egy√ľtt kielemezz√ľk a fog√°szati sz√©k f√∂l√© be√©p√≠tett k√©pernyŇĎn.
  • A fogkŇĎ-elt√°vol√≠t√≥ kezel√©s v√©gezt√©vel ism√©t f√©nyk√©pet k√©sz√≠t√ľnk a fogakr√≥l, hogy megn√©zhess√ľk a v√©geredm√©nyt √©s √Ėn is l√°ssa.
  • Csak tiszta rendezett sz√°jban lehet minŇĎs√©gi fog√°szati munk√°t v√©gezni. Ez√©rt minden beavatkoz√°s elŇĎtt aj√°nlott a fogkŇĎelt√°vol√≠t√°s.
  • A fogkŇĎ elt√°vol√≠t√°s nem f√°j, nem v√©rzik, b√°r ut√°na az √≠ny √©s a fogak picit √©rz√©kenyebbek, √ļgy √©rezhetj√ľk, megnŇĎttek a fogk√∂zeink. Ez az √©rz√©s p√°r nap alatt rendezŇĎdik.
  • FogkŇĎ-elt√°vol√≠t√°s ut√°n √©rdemes fokozottan figyelni a fogainkra
  • A fogakat a fogkŇĎkezel√©s ut√°n is k√∂r√ľltekintŇĎen √°polni kell. A dent√°lhigi√©nikus tan√°csa szerint napi rendszeress√©ggel, megfelelŇĎ technik√°val kell fogat mosni. Elektromos fogkefe √©s fogselyem haszn√°lata napi k√©tszer aj√°nlott.
Az ultrahangos fogkŇĎelt√°vol√≠t√°s helyett minden kedves paciens√ľnknek aj√°lnjuk hogy ink√°bb az Ir√°ny√≠tott Biofilm Ter√°pi√°s kezel√©st v√°lassz√°k, amirŇĎl t√∂bbet itt tudhatnak meg!

Bejelentkezését várjuk a 0670-772-1315-ös telefonszámon

JELENTKEZZEN BE!

Altatás érdekelImplantáció érdekelFogszabályozás érdekelSzép mosolyt szeretnékSOS - nagyon fáj a fogam
Nem vagyok robotRobot vagyok