2023 akciók

Időszakos fogászati akcióink

A 2023-as évben három kedvezményes ajánlattal szeretnénk hozzásegíteni önöket ahhoz, hogy fogaik egészségét megőrizzék vagy visszaszerezzék.

Fogászati ajánlat házasodóknak

Ha 2023-ban oltár elé álltok, és komolyabb fogászati problémáitokat szeretnétek megoldani, hogy semmi ne jöhessen közbe a nagy nap előtt, akkor ez az ajánlat nektek szól. Kedvezményes családi kártyát adunk a pároknak, amellyel 10 százalékot is spórolhatnak a fogászati kezelések árából. Gyertek akkor is, ha csak ragyogó fogakkal szeretnétek mosolyogni a fotósnak, de a komolyabb kezelések árából is kedvezményt kaptok.

Nyári fogpótlás akció

Fog implantátum akció a nyár végéig! Sorvégi hiányok pótlására három implantátumot kell beültetni. Nem szeretnénk, hogy alku tárgya legyen, hogy hány implantátumot ültetünk be. Nyári akciónk keretében a harmadik implantátumot ajándékba kapja tőlünk. A részletekről érdeklődjön telefonon vagy töltse ki a honlapon található űrlapot, és munkatársunk keres önnek egy konzultációs időpontot!

Családi kártya

Ha gyermekét a Junior Dentalba hozza kezelésre, akkor családi VIP kártyával ajándékozzuk meg, amellyel jelentős kedvezményeket kapnak a szülők a felnőtt fogászatunkon. A családi kedvezmény kártya 10% kedvezményre jogosítja a felnőtt fogászati kezeléseket igénybe vevő, egy családban élőket.

Ha további kérdése van a kedvezményekkel kapcsolatban, kérjük, hívja munkatársainkat, vagy az érdekel gombra kattintva kérhet további tájékoztatást.

    Leginkább jellemző porblémám:

    Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat