Hungarodental Fogászat Budapest

Implantátum, altatásos fogászat fémmentes fogpótlás

“Több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkező magán fogorvosi centrum, ahol fájdalommentesen akár öt nap alatt teljes rekonstrukciót végzünk. Innovatív cégünk a svájci IHDE dental, az azonnal terhelhető implantátumok referencia rendelője.”

Egy kötelezettségektől mentes
konzultációra.

Hungarodental

ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Ha érdekli hogyan lehet 5 nap helyreállítani ami elromlott, az első teendője hogy bejelentkezik egy kötelezettségektől mentes állapotfelmérésre.

Ekkor a szájvizsgálaton túl készítünk egy röntgen felvételt és kikérdezzük az általános orvosi állapotáról is. Ennek alapján szóban javaslatot teszünk a lehetséges kezelésekről, ezek előnyeiről, hátrányairól, költségeiről.

Amennyiben döntött, (előleg fizetése után) kollégánk írásban megerősíti az árajánlatot, szükség esetén CT felvételt készít, és időpontot ad a kezelés elkezdésére.

  • Kötelezettségektől mentes konzultáció
  • Vérvétel, EKG
  • Műtét
  • Ideiglenes fogak
  • Végleges fogak
  • Ellenőrzés

Egy kötelezettségektől mentes konzultációra.

Altatásos fogászat Budapesten

A fájdalommentes fogászat tökéletes, ha hosszabb beavatkozás kell, vagy nagyon fél a fogorvostól. Kérhet rendelőnkben altatásos foghúzást, implantációt, vagy bármilyen más tervezett fogászati kezelést is altatásban, vagy éber szedációban. A foghúzástól, vagy a szájsebészeti műtétektől való félelem a múlté.

Az altatásos fogászat számunkra természetes és érthető kívánság, hiszen a jól felszerelt fogászati rendelőnk Budapest egyik erre specializálódott helye. Mindent megteszünk pácienseink tökéletes fájdalommentessége, biztonsága és legmagasabb szintű fogászati ellátása érdekében.

Nyugodtan kérjen időpontot

FOGPÓTLÁS AZONNAL

Teljes és azonnal használható fogak akár 5 nap alatt, csontpótlás nélkül a svájci IHDE Dental implantátum segítségével. Magán az implantátumon  egy,  az állcsontba beültetett csavart értünk, ami titánium alapú műgyökér, egy fogat tart, vagy hidakkal akár több fog pótlásában is segítség.

Felejtse el a kivehető fogpótlást, vagy azt, hogy egy hiányzó fog miatt két másikat kelljen lecsiszolni!

A természetes fogakkal kinézetre és használhatóságra tökéletesen megegyező eredményt hoz a fogászati implantátum beültetése. Kiváló megoldás, ha egy, vagy akár több fog eltávolítására szükség van. Bármely más fogászati pótlásnál stabilabban rögzítve éjjel-nappal kiváló megjelenést és kényelmet biztosít, el is feledkezhet arról, hogy nem az eredeti fogaival rág, harap, ami magabiztosságot ad a magán és üzleti életben is.

-----

Azonnal terhelhető implantátum csontpótlás nélkül

Az innovatív svájci implantációra közvetlenül a fog eltávolítása után kerül sor, illetve azok számára is jó megoldás, akik kivehető fogpótlásuk helyett stabil és kényelmes megoldást szeretnének. Az implantátum, a műgy