Fájdalommentes gyökérkezelés

Gyökérkezelés

Fájdalommentes gyökérkezelés

Gyökérkezelésre abban az esetben van szükség, ha a fogszuvasodás olyan mértékű, hogy a fogbél (pulpa) irritációja nem visszafordítható. Ilyenkor fogbélgyulladás lép fel, és kezelés nélkül a pulpa elhal.  Erős fogfájás lép fel, amely éjszaka felerősödik. Az elhalt részeken a baktériumok elszaporodnak és a fog gyorsan romlik tovább, ha nincs szakszerűen kezelve. Ezek a fogak aztán vagy nagyobb csontpusztulást okozó gennyes gyulladást, vagy gócbetegséget okozhatnak.

Sokan tartanak a gyökérkezeléstől, pedig ma már nincs ok az aggodalomra,

A gyökérkezelés fájdalommentes fogászatunkban

Korszerű és kíméletes, ám roppant hatékony fájdalomcsillapítást alkalmazunk, sőt, előre tervezett esetekben altatásos fogászat is szóba jöhet.

Gyökérkezelés során a fogbelet szakszerűen eltávolítjuk, a gyökércsatornát teljesen kitisztítjuk és hermetikusan lezárjuk. Ezzel a saját fog még megtartható.

fajdalommentes gyökerkezelés

A gyökérkezelések sikerességi aránya 90%-os.

Ahhoz, hogy eredményesen záruljon a kezelés, precizitásra és magas szintű szaktudásra van szükség. A gyökérkezelt fogra vigyázni kell, fontos a jó szájhigiénia, a megfelelő fogmosás, rendszeres fogkőeltávolítás. Fontos tudni, hogy a gyökérkezelt fogakra koronát vagy csapos fogat kell készíttetni hogy a fog sokáig szolgálhasson.

A Hungarodental Fogászat Budapest rendelőjébe gyökérkezelő specialistánkhoz a 0670-772-1315-ös telefonszámon lehet bejelentkezni!

Trepanálás árak

1 gyökér – 15.000 Ft
2 gyökerű fog – 20.000 Ft
3 gyökerű fog – 30.000 Ft

Gyökértömés árak

1 gyökér – 15.000 Ft
2 gyökerű fog – 25.000 Ft
3 gyökerű fog – 35.000 Ft

Végleges ellátás

Töméssel – 15.000 Ft-tól
Betéttel – 50.000 Ft-tól
Koronával – 42.000 Ft-tól

JELENTKEZZEN BE!

    Altatás érdekelImplantáció érdekelFogszabályozás érdekelSzép mosolyt szeretnékSOS - nagyon fáj a fogam