Fájdalommentes gyökérkezelés

Gyökérkezelés

Fájdalommentes gyökérkezelés

Gyökérkezelésre abban az esetben van szükség, ha a fogszuvasodás olyan mértékű, hogy a fogbél (pulpa) irritációja nem visszafordítható. Ilyenkor fogbélgyulladás lép fel, és kezelés nélkül a pulpa elhal.  Erős fogfájás lép fel, amely éjszaka felerősödik. Az elhalt részeken a baktériumok elszaporodnak és a fog gyorsan romlik tovább, ha nincs szakszerűen kezelve. Ezek a fogak aztán vagy nagyobb csontpusztulást okozó gennyes gyulladást, vagy gócbetegséget okozhatnak.

Sokan tartanak a gyökérkezeléstől, pedig ma már nincs ok az aggodalomra,

A gyökérkezelés fájdalommentes fogászatunkban

Korszerű és kíméletes, ám roppant hatékony fájdalomcsillapítást alkalmazunk, sőt, előre tervezett esetekben altatásos fogászat is szóba jöhet.

Gyökérkezelés során a fogbelet szakszerűen eltávolítjuk, a gyökércsatornát teljesen kitisztítjuk és hermetikusan lezárjuk. Ezzel a saját fog még megtartható.

fajdalommentes gyökerkezelés

A gyökérkezelések sikerességi aránya 90%-os.

Ahhoz, hogy eredményesen záruljon a kezelés, precizitásra és magas szintű szaktudásra van szükség. A gyökérkezelt fogra vigyázni kell, fontos a jó szájhigiénia, a megfelelő fogmosás, rendszeres fogkőeltávolítás. Fontos tudni, hogy a gyökérkezelt fogakra koronát vagy csapos fogat kell készíttetni hogy a fog sokáig szolgálhasson.

A Hungarodental Fogászat Budapest rendelőjébe gyökérkezelő specialistánkhoz a 0670-772-1315-ös telefonszámon lehet bejelentkezni!

Gyökér megnyitása

1 gyökér – 21.750 Ft
2 gyökerű fog – 29.000 Ft
3 gyökerű fog – 43.500 Ft

Gyökér végleges tömése

1 gyökér – 21.750 Ft
2 gyökerű fog – 29.000 Ft
3 gyökerű fog – 43.500 Ft

Fog tömése

Töméssel – 29.000 Ft-tól
Betéttel – 79.750 Ft-tól
Koronával – 43.500 Ft-tól

JELENTKEZZEN BE!

    Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat

    frontpageform