Hungarodental Fogászat Budapest – Esztétikus fogtömés

Esztétikus fogtömés

Láthatatlan, fogszínű fogtömés fájdalom nélkül

Precíz és fájdalommentes  fogtöméssel megmenthető, megtartható a szuvasodó fog. Az innovatív tömőanyagok láthatatlan és tartós megoldást biztosítanak a lyukas fog kezelésénél. Egy jó fogtömés akár évtizedeken át szolgál, ha megfelelő a szájhigiénia.

A fogszuvasodás mindig kívülről a zománcfelszín felől indul el a fog belső részei felé.

Most leírjuk Önnel lépésről lépésre, mi fog történni, ha a Hungarodentál Fogászat Budapest rendelőjében tömeti ba a fogait.

Hungarodental

Hungarodental

Hogyan készül a fogtömés?

Röntgen - Minden esetben először fogászati panorámaröntgent készítünk, hogy teljes képet kapjunk páciensünk fogairól.

Mechanikus tisztítás - Miután az érzéstelenítő injekció hat a szuvas részeket gyémántfejes csiszolóval eltávolítja a fogorvos.  A legkorszerűbb fogászati gépeink vannak, így ez nem tart soká. Nem fáj, de a rezgés és a hang kellemetlen lehet. A szuvas rész eltávolítása kellemetlen szagokkal is járhat. Utána gömbfúróval kitisztítjuk a az érintett részt.

Fertőtlenítés - A mechanikai tisztítás után meg kell szabadulni a baktériumoktól kémiailag is.  Annak érdekében, hogy minden baktériumtól megszabaduljunk ózon kezelést alkalmazunk. Előnye, hogy gáz halmazállapotának köszönhetően eljut minden pontba, ahol a mikroorganizmusokat is elpusztítja. Teljesen fájdalommentes a kezelés, nem utolsó sorban a legkíméletesebb a páciensek számára.

Tömés előkészítés -  teljesen sima fogfelületeket savval kezeljük, hogy a tömőanyag meg tudjon tapadni.

Fogtömés többféle is lehet, az orvos dönti el, az adott esetben mire van szükség:

Kompozit tömés, fogszínű műanyag - A legelterjedtebb tömőanyag a fényre kötő műanyag. Esztétikus, általánosságban minden fogorvos használja. Hátulütője. hogy szuvasodhat a fog mellette.

Üvegionomer - Üvegionomer cement egy intelligens, nem fémtartalmú anyag. Tejfogaknál fognyaki töméseknél ajánlott. Kitűnő szövetbarát tulajdonságokkal rendelkezik.

Biodentine - Dentin pótlásához segítő anyag, elősegíti a dentin képződést. Mély szuvasodásoknál, amely szinte érinti a ideget. Az anyag segítségével megelőzhető a gyökérkezelés.

Hungarodentál Fogászat Budapest  -  a fogtömésekre 2 év garanciát vállalunk.

Mentse meg időben fogait innovatív fogtömő kezeléseinkkel és szakorvosaink szaktudásával.

Bejelentkezését várjuk a 0670-772-1315-ös telefonszámon

Egyfelszínű esztétikus tömés

29.000 Ft

Többfelszínű esztétikus tömés

36.250-38.000 Ft

FOGLALJON IDŐPONTOT ONLNE!

    Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat