Hungarodental Fogászat Budapest РEsztétikus fogtömés

Esztétikus fogtömés

L√°thatatlan, fogsz√≠nŇĪ fogt√∂m√©s f√°jdalom n√©lk√ľl

Prec√≠z √©s f√°jdalommentes  fogt√∂m√©ssel megmenthetŇĎ, megtarthat√≥ a szuvasod√≥ fog. Az innovat√≠v t√∂mŇĎanyagok l√°thatatlan √©s tart√≥s megold√°st biztos√≠tanak a lyukas fog kezel√©s√©n√©l. Egy j√≥ fogt√∂m√©s ak√°r √©vtizedeken √°t szolg√°l, ha megfelelŇĎ a sz√°jhigi√©nia.

A fogszuvasod√°s mindig k√≠v√ľlrŇĎl a zom√°ncfelsz√≠n felŇĎl indul el a fog belsŇĎ r√©szei fel√©.

Most le√≠rjuk √Ėnnel l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre, mi fog t√∂rt√©nni, ha a Hungarodent√°l Fog√°szat Budapest rendelŇĎj√©ben t√∂meti ba a fogait.

Hungarodental

Hungarodental

Hogyan k√©sz√ľl a fogt√∂m√©s?

R√∂ntgen - Minden esetben elŇĎsz√∂r fog√°szati panor√°mar√∂ntgent k√©sz√≠t√ľnk, hogy teljes k√©pet kapjunk p√°ciens√ľnk fogair√≥l.

Mechanikus tiszt√≠t√°s - Miut√°n az √©rz√©stelen√≠tŇĎ injekci√≥ hat a szuvas r√©szeket gy√©m√°ntfejes csiszol√≥val elt√°vol√≠tja a fogorvos.  A legkorszerŇĪbb fog√°szati g√©peink vannak, √≠gy ez nem tart sok√°. Nem f√°j, de a rezg√©s √©s a hang kellemetlen lehet. A szuvas r√©sz elt√°vol√≠t√°sa kellemetlen szagokkal is j√°rhat. Ut√°na g√∂mbf√ļr√≥val kitiszt√≠tjuk a az √©rintett r√©szt.

FertŇĎtlen√≠t√©s - A mechanikai tiszt√≠t√°s ut√°n meg kell szabadulni a bakt√©riumokt√≥l k√©miailag is.  Annak √©rdek√©ben, hogy minden bakt√©riumt√≥l megszabaduljunk √≥zon kezel√©st alkalmazunk. ElŇĎnye, hogy g√°z halmaz√°llapot√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎen eljut minden pontba, ahol a mikroorganizmusokat is elpuszt√≠tja. Teljesen f√°jdalommentes a kezel√©s, nem utols√≥ sorban a legk√≠m√©letesebb a p√°ciensek sz√°m√°ra.

T√∂m√©s elŇĎk√©sz√≠t√©s -  teljesen sima fogfel√ľleteket savval kezelj√ľk, hogy a t√∂mŇĎanyag meg tudjon tapadni.

Fogt√∂m√©s t√∂bbf√©le is lehet, az orvos d√∂nti el, az adott esetben mire van sz√ľks√©g:

Kompozit t√∂m√©s, fogsz√≠nŇĪ mŇĪanyag
A legelterjedtebb t√∂mŇĎanyag a f√©nyre k√∂tŇĎ mŇĪanyag. Eszt√©tikus, √°ltal√°noss√°gban minden fogorvos haszn√°lja. H√°tul√ľtŇĎje. hogy szuvasodhat a fog mellette.

√úvegionomer
√úvegionomer cement egy intelligens, nem f√©mtartalm√ļ anyag. Tejfogakn√°l fognyaki t√∂m√©sekn√©l aj√°nlott. KitŇĪnŇĎ sz√∂vetbar√°t tulajdons√°gokkal rendelkezik.

Biodentine
Dentin p√≥tl√°s√°hoz seg√≠tŇĎ anyag, elŇĎseg√≠ti a dentin k√©pzŇĎd√©st. M√©ly szuvasod√°sokn√°l, amely szinte √©rinti a ideget. Az anyag seg√≠ts√©g√©vel megelŇĎzhetŇĎ a gy√∂k√©rkezel√©s.

Hungarodent√°l Fog√°szat Budapest  -  a fogt√∂m√©sekre 2 √©v garanci√°t v√°llalunk.

Mentse meg idŇĎben fogait innovat√≠v fogt√∂mŇĎ kezel√©seinkkel √©s szakorvosaink szaktud√°s√°val.

Bejelentkezését várjuk a 0670-772-1315-ös telefonszámon

FOGLALJON IDŇźPONTOT ONLNE!

Altatás érdekelImplantáció érdekelFogszabályozás érdekelSzép mosolyt szeretnékSOS - nagyon fáj a fogam
Nem vagyok robotRobot vagyok