Azonnali fogpótlás, fogászati implantátum beültetéssel

FOGPÓTLÁS NÉHÁNY NAP ALATT!

Fogpótlás implantátummal, azonnali terheléssel

A fogpótlás implantátummal megfelelőbb, mint híddal a jelenlegi egészségügyi helyzetben. A híd készítésénél, a fogak lecsiszolásánál képződő permet száll a levegőben, ami nagyon veszélyes. Fix fogakat kap akar 24 órán belül, nem kell hetekig fogorvoshoz járnia egy fogpótlás miatt. Így a vírus fertőzés kockázta minimálisra csökkenthető. Azonnali terhelésű implantátumokkal megelőzheti a fogvesztés esztétikai és egészségügyi veszélyeit! Mosolyát tekintve pedig egyedül a röntgen fog árulkodni, hogy implantátumról és nem eredeti fogsorról van szó.

A legszembetűnőbb és talán a legfájdalmasabb csapás esztétikai megjelenésünkre a foghíjas mosoly. Ennek oka lehet a foghúzás, egy baleset, de akár a kor előrehaladtával egyre több fogászati probléma fellépése, mely nemcsak egy fog elvesztését eredményezheti. Csupán erről lenne szó? A szépségünkön ejtett csorbáról?

Fogpótlás

Azonnali implantáció, fogpótlás

Bonyolultan hangzik? Mint minden fogászati beavatkozással, ezzel szemben is kétségei vannak?

Az azonnali terhelésű fog implantátumok könnyen behelyezhetőek. A fog beültetésnél mindösszesen egy kisebb sebészeti beavatkozásra van szükség. Esetükben nem kell számolnia vágásokkal, mély sebekkel valamint varrásokkal. Rendelőnkben akár éber szedálásban vagy altatásban is kivitelezhető a fog beültetés.

Az azonnali terhelésű implantációnak hála Ön ismételten zökkenőmentesen artikulálhat, önfeledten mosolyoghat, az implantátumok éjjel-nappal kényelmet biztosítanak. Úgy funkcionálnak, mint a valódi fogak. Így ugyanúgy elfogyaszthatja majd kedvenc ételeit, mint annak idején!

  • A fogak kihúzásával egy időben megtörténhet már a fog beültetés is
  • Segít megakadályozni a további fogak elvesztését: mivel az azonnali fogpótlás megakadályozza a fogak helyváltoztatását és ennek következtében a harapás eltorzulását is
  • Esztétikus fogpótlást biztosít
  • Az emberek 90%-nál alkalmazható az azonnali terhelésű implantáció
  • ”Minimalinvazív” beavatkozásról van szó. Fogatlan helyekre vágás és varrás nélkül is be lehet tenni. Az azonnali terhelésű implantáció a teljesen fájdalommentes implantációs eljárás egyik élen járó megoldása
  • Az implantátum a tökéletes fogpótlás megvalósítója
  • Újra élvezheti a társasági életet és nem kell aggódnia a rágás közben elmozduló fogsor miatt!
Első lépés

Konzultáció

Első lépésben egy konzultációra lesz szükség valamint gondos előkészületekre általános anamnezis formájában, és átbeszéljük a lehetséges kezelési terveket, ezek előnyeit, hátrányait.
Második lépés

Röntgen

Második lépésben a fog beültetés előtt mindenképpen készítünk egy panoráma röntgent, szükség esetén CT felvételt, mely 3 dimenzióban ad információ