Azonnali fogpótlás, fogászati implantátum beültetéssel

FOGPÓTLÁS NÉHÁNY NAP ALATT!

Fogpótlás implantátummal, azonnali terheléssel

A fogpótlás implantátummal megfelelőbb, mint híddal a jelenlegi egészségügyi helyzetben. A híd készítésénél, a fogak lecsiszolásánál képződő permet száll a levegőben, ami nagyon veszélyes. Fix fogakat kap akar 24 órán belül, nem kell hetekig fogorvoshoz járnia egy fogpótlás miatt. Így a vírus fertőzés kockázta minimálisra csökkenthető. Azonnali terhelésű implantátumokkal megelőzheti a fogvesztés esztétikai és egészségügyi veszélyeit! Mosolyát tekintve pedig egyedül a röntgen fog árulkodni, hogy implantátumról és nem eredeti fogsorról van szó.

A legszembetűnőbb és talán a legfájdalmasabb csapás esztétikai megjelenésünkre a foghíjas mosoly. Ennek oka lehet a foghúzás, egy baleset, de akár a kor előrehaladtával egyre több fogászati probléma fellépése, mely nemcsak egy fog elvesztését eredményezheti. Csupán erről lenne szó? A szépségünkön ejtett csorbáról?

Fogpótlás

Azonnali implantáció, fogpótlás

Bonyolultan hangzik? Mint minden fogászati beavatkozással, ezzel szemben is kétségei vannak?

Az azonnali terhelésű fog implantátumok könnyen behelyezhetőek. A fog beültetésnél mindösszesen egy kisebb sebészeti beavatkozásra van szükség. Esetükben nem kell számolnia vágásokkal, mély sebekkel valamint varrásokkal. Rendelőnkben akár éber szedálásban vagy altatásban is kivitelezhető a fog beültetés.

Az azonnali terhelésű implantációnak hála Ön ismételten zökkenőmentesen artikulálhat, önfeledten mosolyoghat, az implantátumok éjjel-nappal kényelmet biztosítanak. Úgy funkcionálnak, mint a valódi fogak. Így ugyanúgy elfogyaszthatja majd kedvenc ételeit, mint annak idején!

 • A fogak kihúzásával egy időben megtörténhet már a fog beültetés is
 • Segít megakadályozni a további fogak elvesztését: mivel az azonnali fogpótlás megakadályozza a fogak helyváltoztatását és ennek következtében a harapás eltorzulását is
 • Esztétikus fogpótlást biztosít
 • Az emberek 90%-nál alkalmazható az azonnali terhelésű implantáció
 • ”Minimalinvazív” beavatkozásról van szó. Fogatlan helyekre vágás és varrás nélkül is be lehet tenni. Az azonnali terhelésű implantáció a teljesen fájdalommentes implantációs eljárás egyik élen járó megoldása
 • Az implantátum a tökéletes fogpótlás megvalósítója
 • Újra élvezheti a társasági életet és nem kell aggódnia a rágás közben elmozduló fogsor miatt!
Első lépés

Konzultáció

Első lépésben egy konzultációra lesz szükség valamint gondos előkészületekre általános anamnezis formájában, és átbeszéljük a lehetséges kezelési terveket, ezek előnyeit, hátrányait.
Második lépés

Röntgen

Második lépésben a fog beültetés előtt mindenképpen készítünk egy panoráma röntgent, szükség esetén CT felvételt, mely 3 dimenzióban ad információt a csontvastagságról. Megbeszéljük, hogy a fogak eltávolítását valamint az implantátumok behelyezését hogyan valósítsuk meg fájdalommentesen.
Harmadik lépés

Új fogak

Fogpótlás néhány óra alatt azonnali terhelésű implantációval. Az implantáció napján ideiglenes, majd az azt követő 3-4 napon belül hosszútávú rögzített pótlást kap.
Negyedik lépés

Csontosodás

A korai terhelés (azonnal terhelhető) nem jelenti azt, hogy a beültetett implantátum be lenne csontosodva. A három- hathónapnyi „csontosodási időt”,- míg az implantáció felszíne és a környező csontszövet közötti szoros biológiai kapcsolat kialakul- nem lehetséges siettetni, viszont az azonnali terhelésű implantok formájúkat és felületüket tekintve kiváló mechanikai rögzítettséget (primer stabilitást) tudnak biztosítani már a beültetést követően!

IMPLANTÁTUM AZONNAL, CSONTPÓTLÁS NÉLKÜL

fogpótlás

A természetes fogakkal kinézetre és használhatóságra tökéletesen megegyező fogászati implantáció kiváló megoldás, ha egy, vagy akár több fog eltávolítására szükség van. Több mint 50 éves múltra támaszkodó módszer, ami kiváló megjelenést és kényelmet biztosít, pár nap után  ugyanazt megteheti vele, mint régen, mielőtt tönkrementek volna a fogai.

Egyre többször találkoznak a fogorvosok azzal a problémával, hogy a fogászati implantációra jelentkező betegek nagy százalékánál nem tudják elvégezni az implantátum beültetését csontpótlás vagy arcüreg emelés nélkül.

Erre a problémára kínál megoldást a DR. IHDE azonnali terhelésű implantátum, mellyel a legtöbb reménytelen esetben is fix fogpótláshoz tudjuk juttatni a pácienst csontpótló műtét nélkül.

KÉRDŐÍV

Töltse ki rövid kérdőívünket, hogy megtudja Önnek melyik implantátum felelne meg legjobban!

JELENTKEZZEN BE!

  Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat

  Kérjük töltse ki az alábbi kérdőívünket amiből megtudhatja milyen fajta implantátum felelne meg Önnek!
  Kérjük töltse ki az alábbi kérdőívünket amiből megtudhatja milyen fajta implantátum felelne meg Önnek!