Altatásos Fogászat

Altatásos fogászat Budapesten

Fél, retteg a fogászattól? Vagy csak unja, hogy sokáig kell nyitott szájjal lennie?

Altatásos fogászat biztonságosan. Rendelőnk 20 éve az altatásos fogászatra specializálódott, ahol barátságos környezet és empatikus kollégák várják Önt különböző fájdalommentes beavatkozásokkal. Itt lehetősége nyílik valamennyi fogorvosi beavatkozás altatásban való kivitelezésére, mint például implantációs vagy paradontológiai kezelések, kiterjedt szájsebészeti beavatkozások, de tömések , koronák hidak elkészítése is.

Teljes szájrendezésnél, amikor egy ülésben távolítjuk el a menthetetlen fogakat és ültetjük be a fog implantátumokat, célszerű a kezelést altatásban kérni.

Az altatásos fogászatnak és fájdalommentes beavatkozásoknak köszönhetően nem lesznek többé negatív élményei a fogászatot illetően. Aludja át a fájdalmat! Rendelőnk garantálja a tökéletese fájdalommentességet, a jó közérzetet, valamint a maximális fogászati ellátást!

fogorvos fogászat

Milyen esetekben javasoljuk az altatást?

Olyan beavatkozások, beavatkozás sorozatok előtt, amikor egyszerre kell elvégezni annyi kezelést, amit egyébként több hétre elosztva, fokozatosan szoktunk és ez a páciens számára megerőltető, vagy nagyon fél a fájdalomtól és a megpróbáltatásoktól. Tökéletes érzéstelenítést végzünk, így az egészet átaludva sokkal kellemesebb és elviselhetőbb a kezelés. Egyszerű foghúzás vagy tömések is végezhetők altatásban, de akár csiszolások, cirkon korona felhelyezés, fogbeültetések, állkapocsműtétek, cisztaműtétek – bármi, amire szükség van.

Fokozott garatreflexszel rendelkező pácienseink számára is megoldást nyújt az altatásos fogászat.
Gyermekkori trauma érte fogászaton? Az altatás segítségével csak a pozitív élményekre fog emlékezni.

4-5 órás szájsebészati beavatkozásknál célszerű a kezelést altatásban kérni. Kellemetlen szánkat ilyen hosszú ideig nyitva tartani.
Bizonyos rövidebb beavatkozásokat altatás helyett éber szedálásban is el tudunk végezni. Azt hogy milyen mélységű szedálást alkalmazunk mindig az adott helyzet határozza meg

Altatásos fogászat – lépésről lépésre

Kérdőív

Konzultáció előtt javasoljuk töltse ki rövid kérdőívünket, csupán pár percet vesz igénybe!

Konzultáció

A beavatkozás előtt altatóorvosunk fog Önnel konzultálni és elvégeztethet EKG és egy labor vizsgálatot is.

Altatás

Az altatás során az alvó állapotot intravénás szerek beadásával érjük el. Az altatás során életfunkcióit monitorozzuk. A altatószerek hatása az adagolás abbahagyása után 2 perc alatt hatástalanná válnak és Ön felébred. A beavatkozás után kényelmesen relaxálhat rendelőnkben, ahol külön szobát alakítottunk ki pácienseinknek, majd kísérője társaságában távozhat.

Kérjük, hogy csak kísérővel jöjjön altatásos fogászati kezelésre, mert nem tölt el annyi időt a rendelőben, hogy a szerek maradéktalanul kiürülhessenek, így ez a kérés az Ön biztonságát és nyugalmát szolgálja.

Altatás után közvetlenül nem szabad autót vezetnie!

Éber szedálás

35.000 Ft / alkalom

Altatás

80.000 Ft / óra Az első óra 150.000 Ft

JELENTKEZZEN BE!

  Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat

   Leginkább jellemző porblémám:

   Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat

    Leginkább jellemző porblémám:

    Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat