Hungarodental Fog√°szat Budapest – ALTAT√ĀS

Altat√°sos fog√°szat Budapesten

Fél, retteg a fogászattól? Vagy csak unja, hogy sokáig kell nyitott szájjal lennie?

Fog√°szati rendelŇĎnk 20 √©ve az altat√°sos fog√°szatra specializ√°l√≥dott, ahol bar√°ts√°gos k√∂rnyezet √©s empatikus koll√©g√°k v√°rj√°k √Ėnt k√ľl√∂nb√∂zŇĎ f√°jdalommentes beavatkoz√°sokkal. Itt lehetŇĎs√©ge ny√≠lik valamennyi fogorvosi beavatkoz√°s altat√°sban val√≥ kivitelez√©s√©re, mint p√©ld√°ul implant√°ci√≥s vagy paradontol√≥giai kezel√©sek, kiterjedt sz√°jseb√©szeti beavatkoz√°sok, de t√∂m√©sek , koron√°k hidak elk√©sz√≠t√©se is

Az altat√°sos fog√°szatnak √©s f√°jdalommentes beavatkoz√°soknak k√∂sz√∂nhetŇĎen nem lesznek t√∂bb√© negat√≠v √©lm√©nyei a fog√°szatot illetŇĎen. Aludja √°t a f√°jdalmat! RendelŇĎnk garant√°lja a t√∂k√©letese f√°jdalommentess√©get, a j√≥ k√∂z√©rzetet, valamint a maxim√°lis fog√°szati ell√°t√°st!

Fogbe√ľltet√©s - sz√©p mosoly

Milyen fog√°szati esetekben javasoljuk az altat√°st?

Olyan beavatkoz√°sok, beavatkoz√°s sorozatok elŇĎtt, amikor egyszerre kell elv√©gezni annyi kezel√©st, amit egy√©bk√©nt t√∂bb h√©tre elosztva, fokozatosan szoktunk √©s ez a p√°ciens sz√°m√°ra megerŇĎltetŇĎ, vagy nagyon f√©l a f√°jdalomt√≥l √©s a megpr√≥b√°ltat√°sokt√≥l. T√∂k√©letes √©rz√©stelen√≠t√©st v√©gz√ľnk, √≠gy az eg√©szet √°taludva sokkal kellemesebb √©s elviselhetŇĎbb a kezel√©s. EgyszerŇĪ fogh√ļz√°s altat√°sban is v√©gezhetŇĎ, de csiszol√°sok, cirkon korona felhelyez√©s, fogbe√ľltet√©sek, √°llkapocsmŇĪt√©tek, cisztamŇĪt√©tek ‚Äď b√°rmi, amire sz√ľks√©g van.

Bizonyos r√∂videbb beavatkoz√°sokat altat√°s helyett √©ber szed√°l√°sban is el tudunk v√©gezni. Azt hogy milyen m√©lys√©gŇĪ szed√°l√°st alkalmazunk mindig az adott helyzet hat√°rozza meg.

Altat√°sos fog√°szat ‚Äď l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre

Konzultáció

A beavatkoz√°s elŇĎtt altat√≥orvosunk fog √Ėnnel konzult√°lni √©s elv√©geztet egy EKG √©s egy labor vizsg√°latot.

Altat√°s

Az altat√°s sor√°n az alv√≥ √°llapotot intrav√©n√°s szerek bead√°s√°val √©rj√ľk el. Az altat√°s sor√°n √©letfunkci√≥it monitorozzuk. A altat√≥szerek hat√°sa az adagol√°s abbahagy√°sa ut√°n 2 perc alatt hat√°stalann√° v√°lnak √©s √Ėn fel√©bred . A beavatkoz√°s ut√°n k√©nyelmesen relax√°lhat rendelŇĎnkben majd k√≠s√©rŇĎje t√°rsas√°g√°ban t√°vozhat.

K√©rj√ľk, hogy csak k√≠s√©rŇĎvel j√∂jj√∂n altat√°sos fog√°szati kezel√©sre, mert nem t√∂lt el annyi idŇĎt a rendelŇĎben, hogy a szerek marad√©ktalanul ki√ľr√ľlhessenek, √≠gy ez a k√©r√©s az √Ėn biztons√°g√°t √©s nyugalm√°t szolg√°lja.

Altat√°s ut√°n k√∂zvetlen√ľl nem szabad aut√≥t vezetnie!

√Čber szed√°l√°s

30.000 HUF / alkalom

Altat√°s

60.000 Ft / √≥ra Az elsŇĎ √≥ra 120.000 Ft

JELENTKEZZEN BE!

Altatás érdekelImplantáció érdekelFogszabályozás érdekelSzép mosolyt szeretnékSOS - nagyon fáj a fogam
Nem vagyok robotRobot vagyok