Hungarodental Fogászat Budapest

Implantátum, altatásos fogászat fémmentes fogpótlás

“Több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkező magán fogorvosi centrum, ahol fájdalommentesen akár öt nap alatt teljes rekonstrukciót végzünk. Innovatív cégünk a svájci IHDE dental, az azonnal terhelhető implantátumok referencia rendelője.”

Egy kötelezettségektől mentes
konzultációra.

Hungarodental

ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Ha érdekli hogyan lehet 5 nap helyreállítani ami elromlott, az első teendője hogy bejelentkezik egy kötelezettségektől mentes állapotfelmérésre.

Ekkor a szájvizsgálaton túl készítünk egy röntgen felvételt és kikérdezzük az általános orvosi állapotáról is. Ennek alapján szóban javaslatot teszünk a lehetséges kezelésekről, ezek előnyeiről, hátrányairól, költségeiről.

Amennyiben döntött, (előleg fizetése után) kollégánk írásban megerősíti az árajánlatot, szükség esetén CT felvételt készít, és időpontot ad a kezelés elkezdésére.

 • Kötelezettségektől mentes konzultáció
 • Vérvétel, EKG
 • Műtét
 • Ideiglenes fogak
 • Végleges fogak
 • Ellenőrzés

Egy kötelezettségektől mentes konzultációra.

Hungarodental

ALTATÁSOS FOGÁSZAT BUDAPESTEN

A fájdalommentes fogászat tökéletes, ha hosszabb beavatkozás kell, vagy nagyon fél a fogorvostól. Kérhet rendelőnkben altatásos foghúzást, implantációt, vagy bármilyen más tervezett fogászati kezelést is altatásban, vagy éber szedációban. A foghúzástól, vagy a szájsebészeti műtétektől való félelem a múlté.

Az altatásos fogászat számunkra természetes és érthető kívánság, hiszen a jól felszerelt fogászati rendelőnk Budapest egyik erre specializálódott helye. Mindent megteszünk pácienseink tökéletes fájdalommentessége, biztonsága és legmagasabb szintű fogászati ellátása érdekében.

Nyugodtan kérjen időpontot

Hungarodental

FOGPÓTLÁS AZONNAL

Teljes és azonnal használható fogak akár 5 nap alatt, csontpótlás nélkül a svájci IHDE Dental implantátum segítségével. Magán az implantátumon egy, az állcsontba beültetett csavart értünk, ami titánium alapú műgyökér, egy fogat tart, vagy hidakkal akár több fog pótlásában is segítség.

Felejtse el a kivehető fogpótlást, vagy azt, hogy egy hiányzó fog miatt két másikat kelljen lecsiszolni!

A természetes fogakkal kinézetre és használhatóságra tökéletesen megegyező eredményt hoz a fogászati implantátum beültetése. Kiváló megoldás, ha egy, vagy akár több fog eltávolítására szükség van. Bármely más fogászati pótlásnál stabilabban rögzítve éjjel-nappal kiváló megjelenést és kényelmet biztosít, el is feledkezhet arról, hogy nem az eredeti fogaival rág, harap, ami magabiztosságot ad a magán és üzleti életben is.

Azonnal terhelhető implantátum csontpótlás nélkül

Az innovatív svájci implantációra közvetlenül a fog eltávolítása után kerül sor, illetve azok számára is jó megoldás, akik kivehető fogpótlásuk helyett stabil és kényelmes megoldást szeretnének. Az implantátum, a műgyökér csontpótlási műtét, arcüregemelés nélkül azonnal betehető. Nem kell hónapokig, évekig tartó beavatkozássorozat. Akár öt nap alatt mindenen túl lehet és ragyogó mosollyal távozhat a Hungarodental Fogászat rendelőjéből.

Hungarodental
Hungarodental
1. nap

Az első kezelés

Az első kezelés alkalmával a fogak eltávolításra kerülnek, valamint az implantátumok behelyezése. Majd lenyomatot veszünk és ideiglenes fogakkal távozhat a rendelőből.
2. nap

Pihenőnap

Pihenjen otthonában, nézze meg kedvenc sorozatát. Tartózkodjon minden fizikai megerőltetéstől!
3. nap

Vázpróba/ Fogpróba

Meggyőződünk róla, hogy a fogak váza megfelelően illeszkedik az implantátumokra. A fogtechnikus erre a vázra készíti el a fogakat.
4. nap

Fogmű átadás

A fogak rögzítésre az impalntátumokon – már ekkor visszanyeri a megfelelő rágási funkciót és megnyerő mosolyát. Próbálja ki új fogait egy kellemes vacsorával
5. nap

Ellenőrzés

Ha bármilyen beállításra (pl harapásbeállítás) lenne szükség az ellenőrzés során ezt elvégezzük.

Hogyan implantálunk?

implantátumTöbb, mint 10.000 implantációt végeztünk, Önnek sem kell félnie

Teljes és azonnal terhelhető fogászati implantátumok segítségével megszabadulhat a rossz fogai, vagy éppen a kellemetlen műfogsorviselés okozta gondjaitől.  Határozott és akár egy életre szóló, stabil biztonságos megoldás, svájci minőség. A legtöbben azt mondják, amikor visszajönnek kontrollra: “Tökéletesen vagyok, sokkal előbb kellett volna jönnöm…”

Kérjen időpontot tanácsadásra!

Hungarodental

Teljes fogászati rekonstrukció

Teljes fogászati rekonstrukciót javaslunk, melynek során egy alapos átvizsgálás után a fogakkal kapcsolatos problémáját megszüntetjük! Nem pusztán egy-egy fogat teszünk rendbe, hanem az egész fogsort, alul és felül egyaránt. Az ép és fehér fogsor a fiatalság egyik fontos jele, a rossz és hiányos fogak sajnos öregítenek.

 • Lehet egy fogszabályozás és fehérítés, hogy az amúgy egészséges és ép fogai szebben álljanak, fehéren csillogjanak.
 • Lehet, hogy csak pár tömés és egy-két héj, vagy cirkon korona elegendő
 • Lehet, hogy a fogszabályozás mellett a csontban lévő elváltozásokat is kezelni kell, tömések, fémmentes koronák és hidak betételére is szükség van.
 • Lehet, hogy sok, és régi problémán szeretne túllenni, és kivehető pótlásait, vagy hidait, régi meglazult koronáit kell implantátumokra cserélni.

Minden fogászati kezelés beletartozhat, amire Önnek szüksége van ahhoz, hogy újra ragyogó és legyen a mosolya.

Egy magabiztos és szép mosoly sikeressé tehet, akár a párkapcsolatról, karrierről, vagy a mindennapi életről van szó. Újra önfeledten nevethet, bátran vállalhat nyilvános beszédet, ehet ami csak jólesik, és csókolhat!

Dr. Ihde svájci egyfázísú implantátum

10 év garancia, egyfázisú, azonnal terhelhető 194.000 Ft

Dr. Ihde kétfázisú implantátum

5 év garancia, kétfázisú implantátum 194.000 Ft

Teljes szájrendezés 6-12 implantátummal

Funkcionális híddal, alsó vagy felső állkapocs 1 év ingyenes kontrollokkal 1.900.000 Ft

Teljes szájrendezés 6-12 implantátummal altatásban

Funkcionális híddal, altatásban, alsó vagy felső állkapocs, Egy év ingyenes kontrollokkal 2.100.000 Ft

Írjon nekünk!

Kollégáink 24 óránk belül felveszik önnel a kapcsolatot!

  Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat

  Kérjük töltse ki az alábbi kérdőívünket amiből megtudhatja milyen fajta implantátum felelne meg Önnek!
  Kérjük töltse ki az alábbi kérdőívünket amiből megtudhatja milyen fajta implantátum felelne meg Önnek!

   Leginkább jellemző porblémám:

   Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat

    Leginkább jellemző porblémám:

    Szép mosolyFogfájásAltatásImplantációFogszabályozásDentalhigiéniaGyerekfogászat