R√°√©r a fog√°szati kezel√©s? Mennyibe ker√ľl a halogat√°s?

R√°√©r a fog√°szati kezel√©s? Mennyibe ker√ľl a halogat√°s?

Sokat olvasunk arr√≥l, hogy a fog√°szati, sz√°j√ľregi probl√©m√°k, 90%-ban megelŇĎzhetŇĎk vagy √©ppen felismerhetŇĎek lettek volna rendszeres kontrollal. Mi√©rt halljuk azt mindenhol, hogy rendszeres fog√°szati kontrollra van sz√ľks√©g? – mert ezzel m√©g sp√≥rolhatunk is. Sp√≥rolhatunk idŇĎt, p√©nzt, idegesked√©st, sŇĎt f√°jdalmakat is.

Hungarodental Fogászat Budapest az egészséges száj és a szép mosoly specialistái.

K√©rdezze meg r√©gi p√°cienseinket, akik r√©gebben f√°jdalommal √©bredtek, erŇĎs hajhull√°st√≥l szenvedtek, nem tudtak √∂nfeledten mosolyogni, f√°jdalom n√©lk√ľl enni. Elvesz√≠tett√©k √∂nbizalmukat, mert a mosolyg√°ssal egy√ľtt j√°rt a f√©lelem. F√©ltek, hogy m√°sok megl√°tj√°k rossz fogaikat √©s meg√©rzik kellemetlen lehelet√ľket. F√©ltek, hogy mi fog t√∂rt√©nni, ha egyszer elj√∂nnek egy fogorvosi rendelŇĎbe‚Ķ Voltak rossz √©lm√©nyeik r√©gen.

Egy idej√©ben elk√©sz√≠tett fogt√∂m√©ssel fogunk megmenthetŇĎ. P√°cienseink elmond√°sa alapj√°n nehezen sz√°nj√°k r√° magukat, hogy felkeress√©k fogorvosukat, mert f√©lnek. A f√©lelemnek sajnos √°ra van egy idŇĎ ut√°n.

A r√©gi t√∂m√©seket fel√ľl kell vizsg√°ltatni fogorvossal.

Sok esetben a r√©gi t√∂m√©sek alatt annyira elszuvasodik a fog, hogy m√°r nem lehet egyszerŇĪ t√∂m√©ssel megoldani a probl√©m√°t. √ögynevezett fog√°szati g√≥cok is kialakulhatnak. Az esetek t√∂bbs√©g√©ben a gy√∂k√©rkezel√©s seg√≠t abban, hogy ne kelljen a kih√ļzni az √©rintett fogat.

Gy√∂k√©rkezel√©s vagy elŇĎrehaladott fogszuvasod√°s miatt a fogaink v√©delme √©rdek√©ben sz√ľks√©g lehet koron√°kra, mert ilyenkor k√∂nnyebben megrepednek, elt√∂rnek a fogak.

Nagy kiterjed√©sŇĪ t√∂m√©sekn√©l, ahol a fogkoron√°t m√°r nem lehet vissza√©p√≠teni ott koron√°val/h√≠ddal p√≥toljuk a fogazatot. Valamint eszt√©tikailag nem megfelelŇĎ √°llapot√ļ fogakn√°l.

Mi t√∂rt√©nik akkor, amikor √ļgy √©rkezik a p√°ciens a rendelŇĎbe, hogy m√°r tudjuk megmenteni a fogait?

Azonnali implant√°ci√≥ f√°jdalommentesen, k√∂zvetlen√ľl a h√ļz√°s ut√°n

Innovat√≠v klinik√°nkon, lehetŇĎs√©g van arra, hogy egy √ľl√©sben kih√ļzzuk a menthetetlen fogat, majd azonnal implant√°tummal helyettes√≠ts√ľk a foggy√∂keret, amelyre koron√°t, (fogat) helyez√ľnk. Az implant√°tumok sz√°m√°t√≥l f√ľggŇĎen maximum 5 napon bel√ľl ism√©t fog tudni enni √©s √∂nfeledten mosolyogni.

Hungarodental Fog√°szat Budapest a gyors √©s minŇĎs√©gi implant√°ci√≥ specialist√°i.

K√©rjen idŇĎpontot!

BEJELENTKEZEM


Altatás érdekelImplantáció érdekelFogszabályozás érdekelSzép mosolyt szeretnékSOS - nagyon fáj a fogam
Nem vagyok robotRobot vagyok