November, fogászati hónap

November, fogászati hónap

A Fog√°szati H√≥nap Magyarorsz√°gon minden √©v november√©ben van. Ez az egyik legnagyobb orsz√°gos kamp√°ny sz√°junk, fogaink eg√©szs√©g√©√©rt. Rengeteg fog√°szat csatlakozik √©s n√©pszerŇĪs√≠ti ezt a koncepci√≥t.

H√°rom kulcsfontoss√°g√ļ √ľzenetet hordoz, amelyek nagyban seg√≠tenek abban, hogy fejlessz√ľk √©s fenntartsuk sz√°nk eg√©szs√©g√©t.

A három mondanivalója a hónapnak:

-Este lefekv√©s elŇĎtt mossunk fogat valamint m√©g egyszer a nap folyam√°n!

-Cs√∂kkents√ľk le a cukros √©telek √©s italok fogyaszt√°s√°t!

-Keress√ľk fel fogorvosunkat rendszeresen, olyan gyakran ahogy javasolja.

A Fog√°szati H√≥nap c√©lja, hogy v√©gsŇĎ soron jav√≠tsa a lakoss√°g sz√°jhigi√©ni√°j√°t, eg√©szs√©g√©t. Ezzel az akci√≥tervvel rem√©lik a fogorvosok, hogy felh√≠vj√°k a lakoss√°g figyelm√©t a fontos eg√©szs√©g√ľgyi probl√©m√°kra, mellyel t√∂bb ezer embernek pozit√≠van tudnak seg√≠teni fog√°szati gondjukon.

Egy eg√©szs√©ges mosoly nagy √©rt√©k! Nemcsak szoci√°lisan ad magabiztoss√°got, de k√∂zponti szerepet j√°tszik karrier√ľnkn√©l √©s p√°rkapcsolatunkn√°l is.

Fogaink nagyon fontos funkci√≥t j√°tszanak √©let√ľnkben. Vel√ľk tudjuk t√∂k√©letesen megr√°gni az √©telt, seg√≠tik az em√©szt√©st, nagyr√©szben a fogak adj√°k az arc form√°j√°t √©s lehetŇĎv√© teszik, hogy tiszt√°n ejts√ľk ki a szavakat, tudjunk besz√©lni. Ezen t√©nyek miatt a lehetŇĎ legjobb gondoskod√°sra √©s ell√°t√°sra van sz√ľks√©g√ľk.

A Fog√°szati H√≥nap keret√©n bel√ľl lehetŇĎs√©g ny√≠lik arra, hogy felt√©rk√©pezz√ľk sz√°nk eg√©szs√©g√ľgyi √°llapot√°t, megtudjuk mi√©rt olyan fontos az eg√©szs√©ges mosoly, valamint, hogy tippeket kapjuk arra vonatkoz√≥an hogyan lehet jav√≠tani √©s karbantartani or√°lis eg√©szs√©g√ľnket.

Aki nem m√©g tette volna meg ebben az √©vben, keresse fel fogorvos√°t az aj√°nlott √©ves szŇĪrŇĎvizsg√°latra √©s fogkŇĎelt√°vol√≠t√°sra.

A Fog√°szati H√≥nap keret√©n bel√ľl a Hungarodentaln√°l kedvezm√©nyesen juthat hozz√° fogkŇĎelt√°vol√≠t√°shoz √©s rendelŇĎi fogfeh√©r√≠t√©shez.

Ingyenes √°llapotfelm√©r√©sre, idŇĎpontfoglal√°sra a szok√°sos 06-30-9503107 -es telefonsz√°mon van lehetŇĎs√©g.

BEJELENTKEZEM


Altatás érdekelImplantáció érdekelFogszabályozás érdekelSzép mosolyt szeretnékSOS - nagyon fáj a fogam
Nem vagyok robotRobot vagyok