√Ėnnek is van fogorvosf√≥bi√°ja?

√Ėnnek is a f√≥bi√°ja?

√Ėnnek is van fogorvosf√≥bi√°ja?

√Ėnnek is a f√≥bi√°ja?

 

Az ember k√©t ok miatt f√©l a fogorvost√≥l, tartja a mond√°s: vagy az√©rt mert m√©g sosem j√°rt n√°la, vagy az√©rt mert m√°r j√°rt. Mennyire j√≥ lenne ezeket a bizonyos perceket √°taludni √©s csak a v√©gsz√≥n√°l fel√©bredni! √Ėn is √≠gy van ezzel?

Ha f√©lve l√©pett be fogorvosi rendelŇĎbe, √©s a f√ļr√≥g√©p l√°tv√°ny√°t√≥l is leizzadt, akkor itt az idŇĎ, hogy v√©gleg elm√ļljon a fog√°szati rendelŇĎktŇĎl val√≥ f√©lelme.

Altat√°sos fog√°szat – n√°lunk m√°r ezt is k√©rheti. N√©pszerŇĪbb √©s vesz√©lytelenebb, mint gondoln√°.

Sokaknak vannak negatv √©lm√©nyei a fogorvosn√°l Gyerekk√©nt optimist√°n l√©pve be a fog√°szati rendelŇĎbe hamar szembes√ľlt a val√≥s√°ggal: a sz√ľlei √°ltal √≠g√©rt f√°jdalommentes beavatkoz√°s bizony f√°jdalommal j√°rt. Csal√°di sztorik sz√≥ltak r√©mes fog√°szati kalandokr√≥l, vagy √©pp nem volt szok√°s, hogy a sz√ľlŇĎk fogorvoshoz j√°rjanak, csak akkor mentek, ha m√°r nem lehetett halogatni.

A f√©lelemnek nem kell, hogy oka legyen, ez nem az √Ėn hib√°ja

Nem csoda, ha felnŇĎtt√© cseperedve √Ėn is ink√°bb a t√°vols√°gtart√°sra adta a fej√©t, ami a fogorvost illeti. Rendszerint a fog√°szati rendelŇĎ l√°togat√°s√°t csak akkor ejti meg, ha m√°r ord√≠t a f√°jdalomt√≥l. Nagyon is tiszt√°ban van vele, hogy egy kis odafigyel√©ssel elker√ľlhetn√© a sok√°ig halogatott kezeltet√©sek v√©g√ľl f√°jdalmas v√©szhelyzett√© v√°l√°s√°t. Azonban f√©lelem miatt ink√°bb az orvosker√ľl√©st v√°lasztja √©s √≠gy valahogy a f√°j√≥ fog okozta szenved√©s egyre fokoz√≥dik, √©s vele egy√ľtt a f√©lelem is. Pedig van j√≥ t√∂bb f√°jdalommentes megold√°s arra, hogy ne f√©ljen.

Altat√°sos fog√°szat, hogy lek√ľzdje a f√©lelm√©t

A legegyszerŇĪbb m√≥dja a fogorvost√≥l val√≥ f√≥bia lek√ľzd√©s√©nek, ha olyan beavatkoz√°si m√≥dszert v√°laszt, mely alatt √©szre sem veszi, hogy f√ļrj√°k, vagy √©pp t√∂mik a fog√°t. Az √≠zek, a szagok is elker√ľlik. Ha √ļgy van vele, hogy tudni se akarja, mi t√∂rt√©nik √Ėnnel, v√°lassza az altat√°sban elv√©gzett fog√°szai beavatkoz√°st! √Čs laz√≠tson egyet! Igen, √©pp a fog√°szati rendelŇĎben!

Mit lehet altatásban kérni?

Szinte b√°rmit. FogkŇĎ-elt√°vol√≠t√°st, implant√°ci√≥t, paradontol√≥gia kezel√©seket (√≠ny √©s fog√°gy), cirkon koron√°k k√©sz√≠t√©s√©t. B√°rmilyen beavatkoz√°st, mely a kezel√©si idŇĎtartamba belef√©r.

A HungaroDentaln√°l az altat√°s szakk√©pzett altat√≥orvos fel√ľgyelet√©ben t√∂rt√©nik egy elŇĎzetes kivizsg√°l√°st k√∂vetŇĎen; a nehezebb beavatkoz√°s sor√°n aj√°nlj√°k ezt a megold√°st.

Fájdalommentesen, kíméletesen, biztonságosan

Az √©rz√©stelen√≠tŇĎ zsel√©tŇĎl az √©ber szed√°ci√≥n √°t az √°ltal√°nos √©rz√©stelen√≠t√©sig sz√°mos m√≥dszer k√∂z√ľl v√°laszthat. Nincsenek mell√©khat√°sok, nincsenek komplik√°ci√≥k √©s term√©szetesen nincsenek negat√≠v √©lm√©nyek.

Egy p√°ciens√ľnk mondta nemr√©g, amikor fel√°llt a sz√©kbŇĎl: ‚ÄúTulajdonk√©ppen nem is tudom mitŇĎl f√©ltem. Meg vagyok k√∂nnyebb√ľlve, most m√°r teljesen rendben vagyok, nem f√°jt, nem volt rossz.‚ÄĚ

Tudjuk, hogy f√©l a fogorvost√≥l √©s seg√≠t√ľnk, hogy ez a j√∂vŇĎben ne √≠gy legyen.

Sok olyan lehetŇĎs√©g adott √Ėnnek, hogy rendben lehessenek a fogai, kikezelj√ľk a fogf√°j√°s√°t, vagy sz√©pp√© tehess√ľk a mosoly√°t. Ker√ľlje el a komolyabb probl√©m√°kat a f√°jdalommentes fog√°szattal!

A HungaroDental fog√°szati rendelŇĎ egy ingyenes √°llapotfelm√©r√©st biztos√≠t, majd ezt k√∂vetŇĎen az orvos d√∂nti el, hogy milyen elj√°r√°sokra √©s beavatkoz√°sokra lesz sz√ľks√©ge! K√©rjen idŇĎpontot!

BEJELENTKEZEM


Altatás érdekelImplantáció érdekelFogszabályozás érdekelSzép mosolyt szeretnékSOS - nagyon fáj a fogam
Nem vagyok robotRobot vagyok