Önbizalom teljes rekonstrukcióval

Önbizalom teljes rekonstrukcióval

Önbizalom teljes rekonstrukcióval

„Önbizalomhiány egyik ellenszere a gyönyörű mosoly”

A hibátlan mosoly, az ép fehér fogak, valamint a kényelmes harapás mind hozzájárul az egészséges énkép és önbizalom kialakulásához! Egy esztétikus, természetes, hibátlan fogsorral a teljes arca, a megjelenése lesz szebb. Az egészet együtt nézzük, nem egyes fogakra koncentrálunk csupán. Ez a teljes fogászati rekonstrukció, ami nem luxus, mint sokan hiszik.

A csúnya fogak egy életen át okozhatnak rossz élményt

Gyerekkora óta csúfolják a ferde fogai miatt? A karácsonyi fotókon mindig Ön volt a fekete bárány a „fura mosolyával”? A barátok, munkatársak kegyetlen véleménye is tüskéket hagyott néha? (lófogú, kapafogú, nyúlképű, kuszaszájú…)

Ha eljön hozzánk, a fogai miatt többé senki sem szólhat be, és megkönnyebbülten tud beszélni, nevetni. Ehhez az kell, hogy a megfelelő specialistához kerüljön. Kérjen időpontot állapotfelmérésre, tanácsadásra!

Drága? Fájdalmas? Soká tart?

Ezeket a kérdéseket mindenki felteszi a teljes fogászati rekonstrukcióval kapcsolatban.

Ne azért jöjjön, mert fáj, mert baj van, hanem azért, mert Önmagának tartozik egy szép mosollyal. Mert megérdemli, hogy jól nézzen ki végre.

A magabiztos mosoly hiánya miatt…

…alig jár társaságba, nem talál partnert?

Ha annyira zavarja a mosolyának hiányosságai, hogy inkább otthon gubbaszt hétvégenként, mert kínosnak érzi a társaságban való megjelenést; épp itt az ideje lépni ez ügyben!

…csukott szájjal beszél?

A rossz leheletet, vagy a fogsora hiányosságait igyekszik csukott szájjal leplezni? Ezért szinte alig nyitja ki beszéd közben? Kommunikáljon magabiztosan tökéletes fogsorral!

…zavarja a kávétól és cigarettától elszürkült fogsora?

Netán rendszeresen visszatérő gyulladásokkal küzd, egyszerűen nem érzi jól magát a saját bőrében? A teljes rekonstrukcióval minden fogakkal kapcsolatos betegséget megszüntethet.

A teljes fogászati rekonstrukció során nem egy, hanem minden problémát egyszerre kezelünk és szüntetünk meg fájdalommentesen.

Teljes rekonstrukció – Mit is értünk ez alatt pontosan?

  • Harapás beállítását, mely során a helyesen beállított harapás után az arc szimmetriája is megváltozik.
  • Fogágybetegségek kezelését.
  • A csontban levő elváltozások megszüntetését.
  • A szükséges fogszabályzó kezelések elvégzését vagy fogfehérítést.
  • A tömések, hidak koronák, implantátumok behelyezését.

A végeredmény álomszép, egyenletes fogak alul és felül

Többé már nem lesz elérhetetlen a szép mosoly, az egészséges fogsor és az egészséges önbizalom! Kínos szituációk nélkül mehet el egy állásinterjúra; vehet részt egy társasági rendezvényen vagy a régen elfeledett randizás időszakát hozhatja vissza az életébe!

Jól hangzik, de biztosan nagyon drága!

És ráadásul fájdalmas kezelésekről is van szó!

Ha Önben is hasonló gondolatok kavarognak, akkor hadd nyugtassuk meg!

Teljes rekonstrukció a Hungarodentalnál

A Hungarodentál komplex fogászati centrumban minden problémára választ kaphat egy helyen! Ingyenes állapotfelmérést biztosítanak az Ön számára, és amennyiben utána a teljes rekonstrukció mellett dönt, akkor személyes kezelési terv készül az Ön számára, méghozzá kedvezménnyel.

A Hungarodental a teljes rekonstrukciót fájdalommentesen biztosítja, náluk kellemesen érezheti magát a fogorvosi rendelőben. Gázkeverék belélegzésével a jó közérzetet biztosítja az éber szedálás, de emellett választhat – különösen hányinger esetén- intravénás érzéstelenítést is, mellyel teljes elalvás érhető el.

Válassza a megoldást az összes fogászati problémájára, és végleg felejtse el a fájdalmas beavatkozásokat!

Share: