√Ėnbizalom teljes rekonstrukci√≥val

√Ėnbizalom teljes rekonstrukci√≥val

√Ėnbizalom teljes rekonstrukci√≥val

√Ėnbizalom teljes rekonstrukci√≥val

‚Äě√Ėnbizalomhi√°ny egyik ellenszere a gy√∂ny√∂rŇĪ mosoly‚ÄĚ

A hib√°tlan mosoly, az √©p feh√©r fogak, valamint a k√©nyelmes harap√°s mind hozz√°j√°rul az eg√©szs√©ges √©nk√©p √©s √∂nbizalom kialakul√°s√°hoz! Egy eszt√©tikus, term√©szetes, hib√°tlan fogsorral a teljes arca, a megjelen√©se lesz szebb. Az eg√©szet egy√ľtt n√©zz√ľk, nem egyes fogakra koncentr√°lunk csup√°n. Ez a teljes fog√°szati rekonstrukci√≥, ami nem luxus, mint sokan hiszik.

A cs√ļnya fogak egy √©leten √°t okozhatnak rossz √©lm√©nyt

Gyerekkora √≥ta cs√ļfolj√°k a ferde fogai miatt? A kar√°csonyi fot√≥kon mindig √Ėn volt a fekete b√°r√°ny a ‚Äěfura mosoly√°val‚ÄĚ? A bar√°tok, munkat√°rsak kegyetlen v√©lem√©nye is t√ľsk√©ket hagyott n√©ha? (l√≥fog√ļ, kapafog√ļ, ny√ļlk√©pŇĪ, kuszasz√°j√ļ‚Ķ)

Ha elj√∂n hozz√°nk, a fogai miatt t√∂bb√© senki sem sz√≥lhat be, √©s megk√∂nnyebb√ľlten tud besz√©lni, nevetni. Ehhez az kell, hogy a megfelelŇĎ specialist√°hoz ker√ľlj√∂n. K√©rjen idŇĎpontot √°llapotfelm√©r√©sre, tan√°csad√°sra!

Dr√°ga? F√°jdalmas? Sok√° tart?

Ezeket a kérdéseket mindenki felteszi a teljes fogászati rekonstrukcióval kapcsolatban.

Ne az√©rt j√∂jj√∂n, mert f√°j, mert baj van, hanem az√©rt, mert √Ėnmag√°nak tartozik egy sz√©p mosollyal. Mert meg√©rdemli, hogy j√≥l n√©zzen ki v√©gre.

A magabiztos mosoly hiánya miatt…

…alig jár társaságba, nem talál partnert?

Ha annyira zavarja a mosoly√°nak hi√°nyoss√°gai, hogy ink√°bb otthon gubbaszt h√©tv√©genk√©nt, mert k√≠nosnak √©rzi a t√°rsas√°gban val√≥ megjelen√©st; √©pp itt az ideje l√©pni ez √ľgyben!

…csukott szájjal beszél?

A rossz leheletet, vagy a fogsora hiányosságait igyekszik csukott szájjal leplezni? Ezért szinte alig nyitja ki beszéd közben? Kommunikáljon magabiztosan tökéletes fogsorral!

‚Ķzavarja a k√°v√©t√≥l √©s cigarett√°t√≥l elsz√ľrk√ľlt fogsora?

Net√°n rendszeresen visszat√©rŇĎ gyullad√°sokkal k√ľzd, egyszerŇĪen nem √©rzi j√≥l mag√°t a saj√°t bŇĎr√©ben? A teljes rekonstrukci√≥val minden fogakkal kapcsolatos betegs√©get megsz√ľntethet.

A teljes fog√°szati rekonstrukci√≥ sor√°n nem egy, hanem minden probl√©m√°t egyszerre kezel√ľnk √©s sz√ľntet√ľnk meg f√°jdalommentesen.

Teljes rekonstrukci√≥ – Mit is √©rt√ľnk ez alatt pontosan?

  • Harap√°s be√°ll√≠t√°s√°t, mely sor√°n a helyesen be√°ll√≠tott harap√°s ut√°n az arc szimmetri√°ja is megv√°ltozik.
  • Fog√°gybetegs√©gek kezel√©s√©t.
  • A csontban levŇĎ elv√°ltoz√°sok megsz√ľntet√©s√©t.
  • A sz√ľks√©ges fogszab√°lyz√≥ kezel√©sek elv√©gz√©s√©t vagy fogfeh√©r√≠t√©st.
  • A t√∂m√©sek, hidak koron√°k, implant√°tumok behelyez√©s√©t.

A v√©geredm√©ny √°lomsz√©p, egyenletes fogak alul √©s fel√ľl

T√∂bb√© m√°r nem lesz el√©rhetetlen a sz√©p mosoly, az eg√©szs√©ges fogsor √©s az eg√©szs√©ges √∂nbizalom! K√≠nos szitu√°ci√≥k n√©lk√ľl mehet el egy √°ll√°sinterj√ļra; vehet r√©szt egy t√°rsas√°gi rendezv√©nyen vagy a r√©gen elfeledett randiz√°s idŇĎszak√°t hozhatja vissza az √©let√©be!

Jól hangzik, de biztosan nagyon drága!

√Čs r√°ad√°sul f√°jdalmas kezel√©sekrŇĎl is van sz√≥!

Ha √Ėnben is hasonl√≥ gondolatok kavarognak, akkor hadd nyugtassuk meg!

Teljes rekonstrukció a Hungarodentalnál

A Hungarodent√°l komplex fog√°szati centrumban minden probl√©m√°ra v√°laszt kaphat egy helyen! Ingyenes √°llapotfelm√©r√©st biztos√≠tanak az √Ėn sz√°m√°ra, √©s amennyiben ut√°na a teljes rekonstrukci√≥ mellett d√∂nt, akkor szem√©lyes kezel√©si terv k√©sz√ľl az √Ėn sz√°m√°ra, m√©ghozz√° kedvezm√©nnyel.

A Hungarodental a teljes rekonstrukci√≥t f√°jdalommentesen biztos√≠tja, n√°luk kellemesen √©rezheti mag√°t a fogorvosi rendelŇĎben. G√°zkever√©k bel√©legz√©s√©vel a j√≥ k√∂z√©rzetet biztos√≠tja az √©ber szed√°l√°s, de emellett v√°laszthat – k√ľl√∂n√∂sen h√°nyinger eset√©n- intrav√©n√°s √©rz√©stelen√≠t√©st is, mellyel teljes elalv√°s √©rhetŇĎ el.

Válassza a megoldást az összes fogászati problémájára, és végleg felejtse el a fájdalmas beavatkozásokat!

BEJELENTKEZEM


Altatás érdekelImplantáció érdekelFogszabályozás érdekelSzép mosolyt szeretnékSOS - nagyon fáj a fogam
Nem vagyok robotRobot vagyok