Implant√°ci√≥ elŇĎtt csontp√≥tl√°sra lenne sz√ľks√©ge? – Meg√ļszhatja!

fog azonnal

Implant√°ci√≥ elŇĎtt csontp√≥tl√°sra lenne sz√ľks√©ge? – Meg√ļszhatja!

csontpotlas-blog-kepHa implantáció, akkor gyakran kell csontpótlás, vagy  még sem?

Egyre t√∂bbsz√∂r tal√°lkoznak a fogorvosok azzal a probl√©m√°val, hogy a fog√°szati implant√°ci√≥ra jelentkezŇĎ betegek nagy sz√°zal√©k√°n√°l nem tudj√°k elv√©gezni az implant√°tum be√ľltet√©s√©t csontp√≥tl√°s √©s arc√ľreg emel√©s n√©lk√ľl. Erre a probl√©m√°ra k√≠n√°l megold√°st az IHDE, azonnali terhel√©sŇĪ implant√°tum, mellyel rem√©nytelen esetekben is fix p√≥tl√°shoz tudjuk juttatni a p√°cienst csontp√≥tl√°s √©s szinusz emel√©s n√©lk√ľl.

Hagyományos implantáció vs. azonnali implantáció

A tradicion√°lis implant√°ci√≥n√°l csontp√≥tl√°sra akkor lehet sz√ľks√©g ha nem √°ll rendelkez√©sre elegendŇĎ csontsz√∂vet a mŇĪgy√∂k√©r be√ľltet√©s√©hez. Ennek oka lehet a kor, fog√≠ny sorvad√°s, fogh√ļz√°sok ut√°ni √°llapot, baleset. A csontp√≥tl√°s lehets√©ges √°llati eredetŇĪ vagy szervetlen csontp√≥tl√≥ anyag √©s saj√°t v√©r haszn√°lat√°val, vagy csont√°t√ľltet√©ssel. Ilyenkor vagy k√≥rh√°zi k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt a cs√≠pŇĎcsontb√≥l, vagy¬† az √°llkapocs m√°sik ter√ľlet√©rŇĎl veszik ki a megfelelŇĎ mennyis√©gŇĪ csontsz√∂vetet.

Teh√°t legal√°bb kettŇĎ mŇĪt√©t, k√©t seb, dupla f√°jdalom, t√∂bbsz√∂r√∂s kock√°zat‚Ķ Fontos megjegyezni, hogy a csontp√≥tl√°sok kb.¬† 75-85%-a sikeres, klinikai k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt, j√≥l megv√°logatott p√°ciensek eset√©n.

Hagyományosan akár 10 hónap, 2 év (!) is lehet, mire eljut az implantációhoz

A csontosod√°s idŇĎtartama, amikorra a csontsz√∂vet teljesen be√©p√ľl √©s implant√°tumot lehet behelyezni kb. 4-6 h√≥nap √©s mire a p√°ciens fix p√≥tl√°st kap ak√°r 2 √©vbe is beleker√ľlhet.

Ezek az implantációs kezelés sorozatok sokáig tartanak, nem mindenkinek lehet kivitelezni, sok a kizáró ok, ezért nem tudott annyira mindennapivá válni.

A kellemetlen mŇĪt√©ti beavatkoz√°sokon t√ļl a t√∂bbsz√∂r√∂s kezel√©seknek borsos √°ra van¬† √©s nincs r√° garancia, hogy a szervezet befogadja a be√ľltetett csontsz√∂vetet.

Az IHDE azonnali terhel√©sŇĪ strat√©giai implant√°tumok haszn√°lat√°val elker√ľlhetŇĎ a csontp√≥tl√°s!

Ezeket a mŇĪgy√∂kereket ak√°r harminc fokos sz√∂gben is be lehet helyezni, ezzel is elker√ľlve az arc√ľreg ter√ľlet√©t √©s annak sz√ľks√©gess√©g√©t, hogy csontot p√≥toljunk. Ezen implant√°tumok a kem√©ny r√©szbe, a csont k√ľlsŇĎ k√©rg√©be ker√ľlnek be√ľltet√©sre, ennek eredm√©nyek√©ppen azonnali szil√°rd r√∂gz√≠t√©st biztos√≠t, lehetŇĎv√© t√©ve a csont gy√≥gyul√°s√°t akkor, amikor a fogp√≥tl√°st is beker√ľlt a sz√°jba.

Aj√°nlatos az implant√°tumokat saj√°t csontsz√∂vetbe helyezni, mivel a saj√°t csontsz√∂vet gy√≥gyul√°si hajlama magasabb, mint a csontp√≥tl√°ssal elŇĎ√°l√≠tott√©.

Az azonnal terhelhetŇĎ sv√°jci implant√°tum elŇĎnyei

-Elker√ľlhetŇĎ a csont √ļjra-fel√©p√≠t√©se

-Elker√ľlhetŇĎek a tov√°bbi mŇĪt√©ti kock√°zatok- csak 1 mŇĪt√©t van!

-IdŇĎt √©s p√©nzt takar√≠thatunk meg (a csontp√≥tl√°s dr√°ga, nem es√ľnk ki a munk√°b√≥l sok√°ig)

-A költségmegtakarítás egy fontos szempont, a teljes kezelés árának egyharmada megspórolható, de ami igazán fontos sok páciens számára, hogy a stratégiai implantátumokkal azt a kezelést kapják, amit tényleg szeretnének; fogakat, gyorsan.

Az azonnali terhel√©sŇĪ implant√°tumok csontp√≥tl√°s n√©lk√ľl, 5 napon bel√ľl visszaadj√°k a r√°g√°s, ev√©s √∂r√∂m√©t √©s eszt√©tikus mosolyt biztos√≠tanak!

Hungarodent√°l Fog√°szat Budapest k√≠m√©letes, f√°jdalommentes √©s hat√©kony implant√°ci√≥. Orvosaink az elm√ļlt √©vekben t√∂bb mint 10000 implant√°tumot √ľltettek be, sikerrel.

Keressen fel benn√ľnket bizalommal √©s felejtse el a kivehetŇĎ fogp√≥tl√°sokat!

 

BEJELENTKEZEM


Altatás érdekelImplantáció érdekelFogszabályozás érdekelSzép mosolyt szeretnékSOS - nagyon fáj a fogam
Nem vagyok robotRobot vagyok