Tündököljön fogékszerben a farsangi bálon!

A farsang vízkereszttől hamvazószerdáig tart. Eredetileg pogány ünnep, amivel a tél temetését és a tavasz eljövetelét ünnepelték. Ebben az időszakban rendezik meg a legtöbb bált, táncos mulatságot az országban. Gyerekek a farsangi mulatság alkalmából vidám, vicces jelmezekbe öltöznek, így ünnepelve a tél búcsúztatását. Felnőttek általában vacsorával egybekötött táncos eseteken vesznek részt, ahol a szemüket takarják el maszkkal.

Hölgyek körében ismét reneszánszát éli a fogékszer. Ez a kis dísz adja meg mosolyának és fogának azt az extrát, amely Önre vonzza a bálozók tekintetét. Egyedivé varázsolja mosolyát.

Az ékszert főképpen az első fogakra szokták ragasztani. Nem roncsolja a fogakat, fogzománcot, nem történik foganyag károsodás. Ezt a divatékszert ugyanolyan technikával ragasztják fel, mint amikor a fogorvos fényre kötő tömést helyez a lyukas fogba. Ebből fakadóan fájdalommentes a felhelyezése. Akár évekig is fent maradhat a fogakon, mivel apró felülete miatt csak a fogékszer alatt történik a ragasztás.
Únja a jelenlegi díszt, ami a fogát ékesíti? Le szeretné cserélni vagy talán ismét csak gyönyörű fehér fogakat szeretne divat-kiegészítő nélkül?

Jöjjön el rendelőnkbe és fogorvosunk fájdalommentesen, egy mozdulattal eltávolítja vagy kicseréli az ékszert. Fúrás, érzéstelítés nem szükséges ehhez a beavatkozáshoz sem.
Ha eldöntöttük, hogy fogékszert szeretnénk, figyeljünk a következőkre:
Első és legfontosabb dolog, hogy ne otthon kísérletezzünk vele, forduljunk szakemberhez, a fogorvosunkhoz, aki felragasztja. Az orvos tudása, rutinja és az általa használt prémium anyagok elengedhetetlenek ahhoz, hogy ne roncsoljuk ép fogainkat. Fentebb említettem, hogy a ragasztóanyag nem roncsolja a fogakat, de ahhoz, hogy sokáig tudjuk élvezni a díszt, szakszerű előkészítésre van szükség, hogy teljesen a fogra simuljon. Ha nem jól illeszkedik, kis hézag van a fog és az ékszer között, a baktériumok megtelepednek ezen a részen, ami hosszú távon fogszuvasodáshoz vezethet.. Fontos ismét kihangsúlyoznom, ha nem kiváló minőségű ragasztóanyaggal zajlik a művelet, akkor súlyos fog- és ínykárosodást szenvedhetünk. Nem szabad otthon vagy a kozmetikusnál próbálkozni!
A tökéletes eredmény elérése érdekében fontos, hogy fogaink ápoltak legyenek. Optimális esetben akár évekig is lehet viselni ezen ékköveket. Mindenképpen ajánlott egy teljes szájhigiéniás tisztítás a beavatkozás előtt, ami magában foglalja a fogkőleszedést is. A tökéletes esztétikai hatás elérése érdekében célszerű professzionális fogfehérítést is kérni a fogorvosnál. A leglényegesebb, hogy magabiztos, elégedett mosollyal távozzunk a fogorvostól.
Tündököljön, de ne felejtse el, hogy naponta kell tisztítani a fogékszert is, hogy elkerüljön fogászati problémákat. Ne hanyagolja el a fogmosást és használjon fogselymet!
Remélem, ezen bejegyzés alapján is kedvet kapnak a fogékszerhez és a farsangi bálokon szikrázó mosolyukkal magukra vonják a többiek féltékeny tekintetét.

Jelentkezzen be!

További bejegyzések

2018-03-20T22:44:19+00:00
Bejelentkezés
close slider

Szükséges kezelés
teljes szájrendezést szeretnékegy vagy több fogam hiányzikfogszabályzás érdekelletörött, lyukas a fogamSOS - nagyon fáj a fogam

Anti Spam: Nem vagyok gép