Az esztétikus fogtömés

A fogmegtartó fogászati kezelések első fázisa a fogtömés. Az innovatív tömőanyagok láthatatlan és tartós megoldást biztosítanak a lyukas fog kezelésénél. A fogszuvasodás mindig kívülről a zománcfelszín felől indul el a fog belső részei felé.

Hogyan történik egy fogtömés?

Az-esztétikus-fogtömés

Kompozit tömőanyag

A legelterjedtebb tömőanyag a fényre kötő műanyag. Esztétikus, általánosságban minden fogorvos használja.
Hátulütője, hogy szuvasodhat a fog mellette.

Üvegionomer cement

Üvegionomer cement egy ‘intelligens’, nem fémtartalmú anyag. Előnye hogy nem szuvasodik mellette az anyag, ugyanis a baktériumok által termelt sav többek között fluoridot old ki belőle, ami megakadályozza  szaporodásukat. Kitűnő szövetbarát tulajdonságokkal rendelkezik. 

Biodentine

Dentin pótlásához segítő anyag, elősegíti a dentin képződést. Mély szuvasodásoknál, amely szinte érinti a ideget, az anyag segítségével megelőzhető a gyökérkezelés.

A legtökéletesebb töméseket kofferdam segítségével lehet elkészíteni. Ez bizonyos kényelmetlenség az orvosnak és a páciensnek, de így lehet az üreget teljesen elszeparálni a szájban levő baktériumoktól.

Fogászati Centrumunkban a tömésekre 2 év garanciát vállalunk.

Mentse meg időben fogait innovatív fogtömő kezeléseinkkel és szakorvosaink szaktudásával.

Bejelentkezni a 70-772-1315-ös telefonszámon lehet.

Cikkek

2018-11-03T19:46:13+00:00
Bejelentkezés
close slider

Szükséges kezelés
teljes szájrendezést szeretnékegy vagy több fogam hiányzikfogszabályzás érdekelletörött, lyukas a fogamSOS - nagyon fáj a fogam

Anti Spam: Nem vagyok gép